radovi - asfaltiranje

Asfaltiranje ulica u Borči

Danas smo obišli radove na ulicama Borče koji traju već neko vreme. Kolovoz na ulici Ivana Milutinovića je obeležen. Radovi u ulici Bele Bartoka su u punom jeku.

Prvo je završena ulica Valjevskog odreda. Zamenjen je i postavljen novi asfalt celom dužinom ulice. Usledili su radovi u ulici Ivana Milutinovića gde je danas završeno obeležavanje kolovoza. U ulici Bele Bartoka trenutno se radi na uklanjanju starog asfaltnog zastora nakon čega će se postavljati novi. Najavljeno je da bi ovi radovi trebalo da traju do 23. novembra. Zbog ovih radova izmenjen je režim javnog gradskog prevoza, o čemo smo pisali u članku: Zbog radova zatvara se ulica Bele Bartoka i menja se trasa borčanskih linija.

Radiće se i ulica Bratstva i jedinstva

U razgovoru sa radnicima potvrđeno nam je, da bi po okončanju radova u Bele Bartoka, trebalo radove nastaviti i u ulici Bratstva i jedinstva. Ako nam vreme bude išlo na ruku završiće se ulica sve do Zrenjaninskog puta, reako nam je jedan od njih.

 

Претходни текстPanika
Следећи текстOkićeno drvo u Borči. Performans, nestašluk ili delo huligana?

3 КОМЕНТАРА

  1. Potpuno je nejasno zašto se planira proširenje ulice kod Lidla, jer samo presvlačenje postojeće trase ovde je neprihvatljivo. Gužve koje se na ovoj raskrsnici svakodnevno prave, a posebno kada padne iole obilnija kiša i napravi se jezero na saobraćajnici, je ozbiljan problem čitavog naselja.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

15 + six =