bodybuilding

Ivan Radin – Borčanin – Bodybuilder

Jedan od najpoznatijih bodybuilder-a iz Borče, Ivan Radin, sprema se da svoju profesionalnu karijeru privede kraju. Pred njim je paklenih 8 nedelja treninga koliko je ostalo do Svetskog kupa na kome će učestvovati poslednji put kao profesionalac.

Ivan se ovim sportom bavi duži niz godina i ostvario je zapažene rezultate kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Preporuka
stomatolog borca preporuka

Svetski kup u fitness-u i bodybilding-u 2018.

29. septembra u Tivtu će se održati Svetski Kup u fitness-u i bodybilding-u u organizaciji Svetske fitnes federacije (WFF). Srbiju, i našu Borču, će predstavljati Radin Ivan u kategoriji bodybilding fitness class 2 (172-179cm do 75kg).

Posle dvogodišnje pauze odlučio sam da ponovo stanem na binu. Želim da završim karijeru i da zaokružim jednu jako lepu sportsku priču.

Sa pripremama sam zvanično počeo 6. juna a nezvanično i ranije jer posle 2 godine pauze nisam znao kako će moje telo da odreaguje na dijetu i treninge. Radim naporno. Prošao sam sve testove i doping kontrole i dobio potvrdan odgovor za učešće na ovom takmičenju.

Sada je samo jedan cilj ispred mene.

Imam još 8 paklenih nedelja do takmičenja i zadovoljan sam kako se trenutno stvari odvijaju. Uskoro sledi i sam finiš priprema i tada ću trenirati tri puta dnevno.

Smatram ovo takmičenje velikim izazovom i jednim od najbitnijih do sada jer sa njim želim da zaokružim svoju karijeru u bodybilding-u, rekao nam je Ivan.

Daću sve od sebe da ostvarim dobar plasman u Crnoj Gori i donesem medalju u Borču i za našu Srbiju!

Želim posebno da se zahvalim i vašem Portalu na medijskom sponzorstvu i izveštavanju o ovom sportu o kome se u Srbiji generalno malo zna.

Takmičarski bodybilding

Takmičarski bodybilding je sport koji zahteva puno posvećenosti, rada, truda i odricanja ali kad imaš želje i volje onda su rezultati neizbežni.

Nadamo se da će sve ovo doprineti popularizaciji bodybildinga a Ivanu od srca želimo puno uspeha na predstojećem takmičenju.

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

15 + twelve =