bodybuilding

Ivan Radin – Borčanin – Bodybuilder

Jedan od najpoznatijih bodybuilder-a iz Borče, Ivan Radin, sprema se da svoju profesionalnu karijeru privede kraju. Pred njim je paklenih 8 nedelja treninga koliko je ostalo do Svetskog kupa na kome će učestvovati poslednji put kao profesionalac.

Ivan se ovim sportom bavi duži niz godina i ostvario je zapažene rezultate kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Svetski kup u fitness-u i bodybilding-u 2018.

29. septembra u Tivtu će se održati Svetski Kup u fitness-u i bodybilding-u u organizaciji Svetske fitnes federacije (WFF). Srbiju, i našu Borču, će predstavljati Radin Ivan u kategoriji bodybilding fitness class 2 (172-179cm do 75kg).

Posle dvogodišnje pauze odlučio sam da ponovo stanem na binu. Želim da završim karijeru i da zaokružim jednu jako lepu sportsku priču.

Sa pripremama sam zvanično počeo 6. juna a nezvanično i ranije jer posle 2 godine pauze nisam znao kako će moje telo da odreaguje na dijetu i treninge. Radim naporno. Prošao sam sve testove i doping kontrole i dobio potvrdan odgovor za učešće na ovom takmičenju.

Sada je samo jedan cilj ispred mene.

Imam još 8 paklenih nedelja do takmičenja i zadovoljan sam kako se trenutno stvari odvijaju. Uskoro sledi i sam finiš priprema i tada ću trenirati tri puta dnevno.

Smatram ovo takmičenje velikim izazovom i jednim od najbitnijih do sada jer sa njim želim da zaokružim svoju karijeru u bodybilding-u, rekao nam je Ivan.

Daću sve od sebe da ostvarim dobar plasman u Crnoj Gori i donesem medalju u Borču i za našu Srbiju!

Želim posebno da se zahvalim i vašem Portalu na medijskom sponzorstvu i izveštavanju o ovom sportu o kome se u Srbiji generalno malo zna.

Takmičarski bodybilding

Takmičarski bodybilding je sport koji zahteva puno posvećenosti, rada, truda i odricanja ali kad imaš želje i volje onda su rezultati neizbežni.

Nadamo se da će sve ovo doprineti popularizaciji bodybildinga a Ivanu od srca želimo puno uspeha na predstojećem takmičenju.

Претходни текстPoklon letovanje za najbolje učenike Palilule
Следећи текстČestitamo! Borčanski mini kajakaši postali državni prvaci!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

twenty + 9 =