Amoreta

Amoreta

Amoreta je osmišljena kao prvi imprint kod nas koji će objavljivati isključivo ljubavne romane. Pokazalo se da našem tržištu nedostaje specijalizovani izdavač ove literature, koji će najširoj publici, po više nego pristupačnim cenama, ponuditi knjige koje favorizuju isključivo pozitivne vrednosti: ljubav, porodicu, toplinu i zajedništvo.

Posebna i svoja, Amoreta prati sve zahteve ovog žanra, od izgleda knjige, kvaliteta teksta, likova i zapleta sve do srećnog kraja, koji jeste preduslov onoga što se zove ljubavni roman. Čitateljke i čitaoci slobodno mogu da odaberu bilo koji roman u okviru Amorete sigurni da će provesti prijatno vreme uz knjigu, da ih niko neće bombardovati ružnim slikama i neprijatnim razmišljanjima, već da će uživati u lepoti i pričama od kojih srce ponekad zadrhti ali na kraju bude zadovoljno i spokojno.

Деца су украс света - Подржи Мињу - Клик на слику

Amoreta je podeljena u nekoliko edicija

Prva edicija pod nazivom “Voleti večno” donosi storije o ljubavima koje traju, tinjaju i rađaju se ponovo, ne obazirući se na vreme. “Ljubav i vino” je naziv sledeće edicije u kojoj pratimo romanse lepih i pametnih devojaka koje nose imena po vrstama vina i opijaju poput njih. Edicija “Bebe donose sreću“, govori sama za sebe, jer jedan od likova u ovakvoj ljubavnoj priči uvek je beba, koja će vas očarati, a oko nje se sve vrti. “Misterije ljubavi” pred čitaoce donose sve neuhvatljive, romantične storije u kojima iskra ljubavi misteriozno zapali požar onda kada se najmanje nadamo. „Balovi i krinoline“, naša je nova edicija koja se vraća u prošlost u vreme romantike i čvrstog morala, skrivenih strasti i ljubavi od kojih srce hoće da stane.

U planu je i edicija koja će se baviti nezaboravnim, strasnim ljubavima koje su obeležile istoriju i kulturu, poput one između Napoleona i Žozefine, Jesenjina i Isidore Dankan ili Elizabet tejlor i Ričarda Bartona.

Na krilima ljubavi

Na krilima ljubavi – slogan je Amorete, a ona to i jeste: Velika romansa na krilima ljubavi. Izdanja Amorete po ceni od 249 dinara možete naći u svim marketima, kioscima, knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtu www.amoreta.rs, kao i u svim bolje snabdevenim knjižarama.

Amoreta i u Borči

Izdanja Amorete po ceni od 249 dinara možete naći i u Borči. Nova knjižara u lancu Delfi u Shoppi Centru, osim knjiga u izdanju Lagune i Amorete, nudi i sjajan izbor naslova drugih izdavača kao i gift program za svaku priliku.

Претходни текстDeo Borče bez grejanja
Следећи текстPucao na taksistu na putu za Ovču

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

twenty − 2 =