Humanitarni bazar u Borči

Još jedan humanitarni bazar za pomoć maloj Lani i našoj komšinici Dragani održaće se u nedelju 6. septembra od 18.00 do 20.00 časova na platou kod TC Stop Shop u Borči.

Po drugi put naša sugrađanka Emina sa svojim prijateljima priređuju ovakvu akciju. Na njoj će biti izloženi slaniši, slatkiši, ručno rađeni nakit, svećnjaci, igračke, ukrasni baloni i još neke sitne stvarčice. Sve će biti na prodaju a sav prilog ići će u humanitarne svrhe za Lanu Jovanović i Draganu Đurić Kojić.

Biće tu i animator za decu u kostimu Aladina kao i maskota Paje Patka..

Svako će u skladu sa svojim mogućnostima moći da priloži novac u kutiju koja će biti postavljena na licu mesta.

Više o prošlom bazaru, Lani i Dragani možete pročitati klikom na link OVDE.

Humanitarni bazar „Dunavski cvet“ u Krnjači

Humanitarni bazar za malu Minju održaće se u nedelju 6. septembra od 18 časova u Krnjači, u naselju iza Metroa, u bloku zgrada Reva između ulica Danka Popovića i Bruska

Bazar se organizuje radi prikupljanja pomoći za Minju Matić, devojčicu obolelu od spinalne mišićne atrofije, rođenu u oktobru 2019.

Sa željom da mala Minja stane na svoje noge ljudi velikog srca ponudili su vaučere za svoje proizvode i usluge kao donaciju. Možete ih kupiti ili za njih licitirati a ceo prilog ide u humanitarne svrhe za malu Minju.

Na raspolaganju su vam slatkiši, slaniši, kafe, ručni radovi, frizerske, stomatološe, ugostiteljske i druge usluge.. Spisak svih usluga, proizvoda kao i licitaciju za iste možete pratiti na instagram profilu Dunavski cvet (@humanitarnibazardunavskicvet).

Humanitarni SMS

Takođe, pozivaju se svi koji mogu da pošalju humanitarni SMS

Budi human za Lanu: Upišimo 808 i pošaljimo SMS na 3030
Budi human za Draganu: Upišimo 749 i pošaljimo SMS na 3030
Budi human za Minju: Upišimo 845 i pošaljimo SMS na 3030

Odgovorno

Bazar će biti na otvorenom ali svakako podsećamo sve koji budu došli da se pridržavaju preporučenih mera protiv širenja pandemije covid 19 virusa.

Претходни текстHumanitarno veče na Dunavu za malu Zoku
Следећи текстSudar u centru 2. Oboren motociklista

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

14 − two =