Humanitarni bazar u Borči

Humanitarni bazar za pomoć našoj komšinici Dragani Đurić Kojić i devojčici Lani Jovanović održaće se u subotu 15. avgusta od 18č. do 20.30č. na platou kod TC Stop Shop u Borči.

Naši sugrađani odlučili su da organizuju ovu akciju na kojoj će praviti domaće slatkiše, slaniše i još neke sitne stvarčice koje će biti na prodaju a sav prilog ići će u humanitarne svrhe. Biće tu i animatori za decu kao i crtanje po licu..

Kažu da ništa neće imati cenu i da će svako u skladu sa svojim mogućnostima moći da priloži proizvoljni iznos u kutiju koja će biti postavljena na licu mesta. Svako će moći da se posluži čime god želi..

Humanitarni SMS

Celokupna zarada biće po pola uplaćena njima na račun direktno u fondaciji Budi human. Uplatnice će biti javno objavljenje.

Takođe, pozivaju se svi koji mogu da pošalju humanitarni SMS

Budi human za Lanu: Upišimo 808 i pošaljimo SMS na 3030
Budi human za Draganu: Upišimo 749 i pošaljimo SMS na 3030 za Draganu

O našoj sugrađanki Dragani i šta su uradili đaci iz Borče za nju možete pročitati klikom na link OVDE.

Maloj Lani je dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija, tip 1. Radi se o vrlo progresivnoj bolesti koja napada mišiće utičući na hodanje, gutanje, disanje. Njeni roditelji sada pokušavaju da prikupe novac za lek koji može da pomogne Lani da bude bolje.

Naše malo njima znači mnogo

Bazar će biti na otvorenom ali svakako podsećamo sve koji budu došli da se pridržavaju preporučenih mera protiv širenja pandemije covid 19 virusa.

Претходни текстTraži se Živković Nebojša! Poslednji put viđen na Malom Zbegu u Borči
Следећи текстBez komentara! Slika sve govori!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

nine − 1 =