Klizalište na otvorenom

Klizališta na otvorenom

Otvorena klizališta uveliko su postala trend i u našem gradu i ove zime u Beogradu biće više klizališta što besplatnih, što onih za koje se plaća ulaz.

Po prvi put u Srbiji, danas od 17časova, otvara se klizalište sa nepravilnim oblikom na Adi Ciganliji, kod Kamenog grada i klizanje će danas biti besplatno.

Klizalište u Borči

I Borča će dobiti svoje klizalište i to na Vidovdanskom terenu u centru 3. Radovi na njegovom postavljanju su u toku.

radovi - klizališteRadovi su počeli prošle nedelje. Vremenski uslovi i neplaćena struja bili su neki od razloga da ovo klizalište ne počne ranije sa radom. Pošto su se uslovi stekli za završetak radova, nezvanično smo saznali i da bi klizalište moglo biti otvoreno ovog vikenda.

Klizališta u Beogradu obično su otvorena do februara ili marta sledeće godine, a to najviše zavisi od vremenskih uslova.

Претходни текстZahtevamo srednje škole na levoj obali Dunava u Beogradu
Следећи текстKoncert prijateljstva 2017.

4 КОМЕНТАРА

  1. Kadcete proširiti ulicu. Na mokrom sebešu. Popova bara 3. Nova. Pisalismo peticiju vam vec tri puta za proširenje. Od naše skupštine stanara. Dalibiste bili ljubazni danas bar o tome obavestite. Sta se desava. Jer je nemoguce da se mimoidju dva auta. A za proširenje postoji mogucnost. Predsednik kucnog saveta uli. Popave bare 3. Nova. Vojislav Nikolic.

    • Poštovani Vojislave,
      To nije pitanje za naš portal već za nadležne i one kome ste peticiju i pisali. Ono što mi možemo da uradimo trenutno je da nam javite šta ste sve preduzeli i kome ste se sve obraćali pa da napravimo prilog o tome…

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

3 × 1 =