saobraćajnica - obolaznica

Obilaznica oko Borče – Severna tangenta bezbednosno opasna

Severna tangenta se ubrzano raspada zbog nemara! Obilaznica koja je nedavno završena je u potpunom mraku. Ne vidi se ni izlaz na obilaznicu niti silaz na Zrenjaninski put. Sve je u potpunom mraku. Kada se krene obilaznicom prema Pupinovom mostu, na toj deonici ne radi tačno 45 (četrdeset pet) svetiljki.

Sinoć je ovo napisao naš sugrađanin Zlatko u komentaru na vest Uskoro povećanje brzine na Severnoj tangenti sa 50 na 80km/h i dalje navodi:

Na jednom mestu ne radi redom 5 stubova sa ukupno 10 svetiljki. Opet potpuni mrak. I taman mislite da je to gotovo, dva ipo kilometara od Pupinovog mosta opet nestaje svetlo. 2,5km tame koja nestaje tek kad stignete do polovine mosta…

Žbunje na Pupinovom mostu

..A iz mosta niču nove biljke. Na pojedinim mestima će uskoro da se razgrana žbun. Sve je to najinteresantnije upravo u večerima kao što je ova. Jak vetar, prašina, kiša, bljesak svetala iz suprotnog pravca… Bezbednost saobraćaja! Od Zrenjaniskog puta prema Pančevu, verovatno da je situacija ista ako ne i gora…

Oprezno vozite !

Mi nismo brojali pokvarene svetiljke ali smo se i sami uverili da je veći deo ovog puta u mraku i vrlo je nezgodan za vožnju. Naročito kada se tome dodaju vremenski uslovi kakva je kiša i magla.

Pre dva dana desili su se ozbiljne saobraćajne nezgode u našoj okolini među kojima su i sudar kamiona na pomenutom mostu i katastrofalnom sudaru automobila u Centru 2 zbog prebrze vožnje..

Zato apelujemo na sve vozače da, zbog svega gore pomenutog, voze opreznije i vožnju prilagode uslovima na putu! A nadležnima, da što pre reaguju u otklanjanju ovih problema!

Претходни текстIsključenje struje za 27.10.2017.
Следећи текстZbog asfaltiranja ulica u Borči menja se trasa autobusa 95 i 105l

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

13 − three =