Severna tangenta

Revizija saobraćajne signalizacije

U toku je revizija saobraćajne signalizacije na državnim putevima. Ona ima za cilj da znakove i oznake na putevima dovedu u sklad sa propisima ili logikom saobraćajnih tokova.

Revizija i novi plan saobraćajne signalizacije biće završeni do kraja 2018. Međutim, kako najavljuju Putevi Srbije a prenosi Telegraf, na deonicama za koje je projekat završen neće se čekati završetak celokupne revizije. Na tim deonicama prvi radovi na usaglašavanju signalizacije će početi uskoro.

Severna tangenta

Nas je obradovala takva vest jer je se upravo jedna takva saobraćajnica nalazi na levoj obali. Svi znamo da je reč o obilaznici, odnosno Severnoj tangenti koja ima tri saobraćajne trake, van naselja je i ograničenje na njoj je 50km/h.

Ubuduće će na ovoj deonici, od Zrenjanskog do Pančevačkog puta, dozvoljena brzina biti povećana sa 50 na 80km/h. Potrebno je još da i Sekretarijat za saobraćaj grada Beograda učini reviziju projekta saobraćakne signalizacije.

ИЗВОРTelegraf.rs
Претходни текстDa li smo stvarno ovakvi?
Следећи текстPutovanja miša Mije – Ciklus koncerata za decu

1 КОМЕНТАР

  1. Severna tangenta se ubrzano raspada zbog nemara! Obilaznica koja je nedavno zavrsena je u potpunom mraku. Ne vidi se ni izlaz na obilaznicu niti silaz na Zrenjaninski put. Sve je u potpunom mraku. Kada se krene obilaznicom prema Pupinovom mostu, na toj deonici ne radi tacno 45 CETRDESET I PET svetiljki. Na jednom mestu ne radi redom 5 stubova sa ukupno 10 svetiljki. Opet potpuni mrak. I taman mislite da je to gotovo, 2,5 km od Pupinovog mosta opet nestaje svetlo. 2,5 km tame koja nestaje tek kad stignete do polovine mosta. A iz mosta nicu nove biljke. Na pojedinim mestima ce uskoro da se razgrana zbun. Sve je to najinteresantnije upravo vecerima kao sto je ova. Jak vetar, prasina, kisa, bljesak svetala iz suprotnog pravca… Bezbednost saobracaja! Od Zrenjaniskog puta prema Pancevu, verovatno da je situacija ista ako ne i gora…

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

eighteen − seven =