Zrenjaninac i Bratstva i jedinstva

Radovi na asfaltiranju ulica u Borči

Prethodnih mesec dana izvođeni su radovi na uklanjanju starog i postavljanju novog asfaltnog zastora na jednim od najprometnijih ulica Borče.

Prvo je završena ulica Valjevskog odreda. Zamenjen je i postavljen novi asfalt celom dužinom ulice. Usledili su radovi u ulici Ivana Milutinovića a potom i u Bele Bartoka. Predviđeno je bilo da ovi radovi traju do 23. novembra ali je taj rok malo probijen.

Obeležen je kolovoz i u Bele Bartoka a radove je trebalo nastaviti u ulici Bratstva i jedinstva. Međutim, preko potrebni radovi zbog svih rupa koje se nalaze u ovoj ulici izgleda da neće ni biti.

Planirane četiri faze radova u Bratstva i jedinstva

Koliko smo uspeli da saznamo u planu je bilo da se rekonstrukcija asfalta u ulici Bratstva i jedinstva radi u 4 faze. Predviđen rok za završetak svih radova je trebao da bude 12. decembar.

Prva faza je trebalo da traje do 2 decembra. Ti radovi bi se odvijali na potezu od ulice Bele Bartoka do Đurđenovca.
Druga faza je trebalo da traje jedan dan. Akcenat bi bio na samoj raskrsnici ulica Bratstva i jedinstva, Valjevskog odreda i Ranka Miljića.
Treća faza podrazumevala bi radove od Đurđenovca do Hopovske ulice.
Četvrta i poslednja faza bila je predviđena za potez od Hopovske do Zrenjaninskog pua. Završetak tih radova je trebalo da bude 12. decembra.

Ništa od novog asfalta u Bratstva i jedinstva

Bratstva i jedinstva - Krpljene rupe
Ovako izgledaju zakrpljene rupe u Bratstva i jedinstva

Prve naznake da radova možda neće biti je delimično krpljenje nekih rupa u ovoj ulici za vreme trajanja radova u Bele Bartoka. Usledilo je povlačenje GSP saopštenja o izmeni režima saobraćaja borčanskih linija za ovaj period i iznenadno vraćanje na regularne trase. O dome više možete pročitati u članku OVDE.. Ovo nam je samo dalo potvrdu na sumnje da radova u ovoj ulici neće biti.

Претходни текстKoncert KUD PKB prvog decembra
Следећи текстPostavlja se novogodišnja rasveta u Borči

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

4 × five =