Na prodaju kolektivne garaže u Centru 5

Objekat kolektivnih garaža u Ulici bratstva i jedinstva u Borči je trenutno na prodaju. Grad Beograd želi da ovu svoju nepokretnost otuđi u postupku javnog nadmetanja.

Površina ovog objekta je 715 m2 i početna cena nepokretnosti iznosi 224 hiljade evra.

Razgledanje nepokretnosti počelo je 21.09. i traje do danas do 15 časova. Otuđuje se u viđenom stanju bez prava na naknadnu reklamaciju.

Uslovi prijave

Pravo učešća u postupku javnog nadmetanja imaju sva fizička i pravna lica koja do 28. septembra 2020. godine dostave potpune prijave na pisarnici Gradske uprave Grada Beograda, 27. marta 43-45 i to do 28. septembra 2020. godine do 12 časova.

Prijava mora biti čitko sa priloženim svim potrebnim dokumentima (ime i prezime, adresa, fotokopija lične karte, naziv, sedište, broj telefona i potpis, matični broj i broj telefona. Uz sve potrebne dokumente svi podnosioci prijava moraju dostaviti i original dokaza o uplati depozita u visini od 44 800 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Javno nadmetanje

Javno nadmetanje će se održati 30. septembra 2020. godine u 11 časova u Maloj sali na 20. spratu poslovne zgrade Gradske uprave grada Beograda, Ulica kraljice Marije br. 1.

Info

Detaljnije o ovom nadmetanju i potrebnoj dokumentaciji na linku: beograd.rs

Sve potrebne informacije kao i uvid u dokumentaciju u vezi sa gore navedenom nepokretnošću mogu se dobiti u Sekretarijatu za imovinske i pravne poslove Gradske uprave Grada Beograda, 27. marta 43-45, I sprat, kancelarija broj 156, telefon broj 011 2753 763, u vremenu od 09 – 15č

Pravo učešća u javnom nadmetanju imaju samo ona lica koja podnesu blagovremenu i potpunu prijavu.

Кriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je visina ponuđene kupoprodajne cene. Učesnik koji ponudi najviši iznos kupoprodajne cene potpisuje izjavu o visini ponuđene cene.

Претходни текстZgrada starog Doma zdravlja biće pretvorena u uslužni centar
Следећи текстAko vam je „Privredni-Registar“ poslao ovo – Ne morate da platite!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

1 × 3 =