Izložba "Viđeno trećim okom"

Viđeno trećim okom

Izložba pod nazivom „Viđeno trećim okom, naše mlade sugrađanke Angeline, biće otvorena 23. novembra 2018. u Biblioteci “Milutin Bojić” u Borči. Otvaranje izložbe zakazano je za 19 časova.

Angelina Palma Teofilović

Angelina Palma Teofilović rođena je 1992. godine u Beogradu. U Borči živi od rođenja. Završila je osnovnu školu „Stevan Sremac“. Dalje školovanje nastavlja u srednjoj stručnoj školi „Tehnoart“ za juvelira umetničkih predmeta. Trenutno je apsolvent Fakulteta primenjenih umetnosti, odsek fotografija.

Angelina će se na izložbi predstaviti grafikom različitih tehnika i kreativnom fotografijom. Takođe, ovom prilikom će izložiti i nakit unikatnog dizajna ručne obrade.

Izložba "Viđeno trećim okom"U stalnom sukobu između grafike i fotografije rešila sam da ta dva spojim u jedno. Motivisana istraživanjem različitih oblika i boja nastala su ova dela. Izložena grafika inspirisana je fotografijom a fotografija inspirisana apstraktnim slikama, rekla nam je Angelina.

Angelini će ovo biti prvo samostalno izlaganje i zato pozivamo naše sugrađane da posete ovu zanimljivu izložbu i tako pruže podršku mladoj umetnici iz Borče.

  • 23. novembar 2018. u biblioteci Milutin Bojić u Borči. Dobro došli

„Ružičnjak“

U okviru kulturno umetničkog programa održaće se promocija knjige „Ružičnjak“ Milana Marjanovića za koju je gospođica Teofilović uradila dizajn omota.

Претходни текстJedno ubistvo u Patrijaršiji
Следећи текстLeva obala sutra (18.11.2018.) bez vode

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

10 + 4 =