Opština Palilula

Палилула добила новог председника општине

Након оставке коју је поднео ухапшени председник ГО Палилула, Александар Јовичић, на Десетој седници Скупштине ГО Палилула, која је одржана 26. јула 2021, за новог председника општине изабран је Мирослав Ивановић, одборник са листе Александар Вучић – за нашу децу.

Захваљујем се одборницима Палилуле на указаном поверењу. Врата Општине биће увек отворена како бисмо у сваком моменту били на услузи грађанима Палилуле и помогли да они живе боље, а то је наш приоритет, рекао је Ивановић.

Изабрано ново (старо) руководство Палилуле

На седници је поред председника општина изабрано и ново руководство општине.

У односу на предходни сазив реизабрани су Dr Дарко Пауновић за заменика председника општине као и чланови Већа: Саша Мехмедовић, Миљан Милинковић, Дејан Цветковић и Игор Шишић.

У односу на претходни сазив за нове чланове Већа изабрани су: Дражен Барјактаровић, Елена Билић, Милан Јовановић, Софија Марковић, Бојана Мијушковић

Биографија новог председника Градске општине Палилула

Мирослав Ивановић – Фото:palilula.org.rs

Мирослав Ивановић (1954.) је по образовању дипломирани правник. Радио је у Народној банци Југославије од 1985. до 2000. У периоду од 2000. до 2003. био је запослен у организацији Југоинспект Београд А.Д. На месту самосталног саветника за нормативно правне послове, од 2003. до 2006. године, радио је у Министарству за унутрашње економске односе Државне заједнице Србије и Црне Горе.

До избора за председника ГО Палилула био је запослен на месту заменика генералног директора у организацији Југоинспект Београд А.Д.

ИЗВОРpalilula.org.rs
Претходни текстНајпознатија купалишта у Београду – пронађите бег од врућине
Следећи текстКултурно лето на Палилули 2021

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

19 − 5 =