Opština Palilula

Ухапшени председник Палилуле поднео оставку

Председник ГО Палилула Александар Јовичић, који је ухапшен почетком овог месеца са још седам службеника, поднео је оставку на ту функцију.

Документ у којем се образлаже оставка достављен је Скупштини општине Палилула о чему ће одборници расправљати на сутрашњој седници.

Јовичић је навео да због ситуације у којој се налази, његов останак на месту председника општине може само да буде отежавајућа околност за функционисање општине и на штету грађана.

..Мене чека дуга и тешка битка како бих пре свега одбранио сопствену част, као и част моје породице. Нисам се надао да ћу икада морати да улазим у такву битку, али из ове коже се не може. Ситуација у којој се налазим добрим делом је плод моје лакомислености и веровања у одређене људе који очигледно мени нису добро мислили..

Председник општине у притвору

Подсећамо да је 3.јуна полиција ухапсила осам особа, међу којима и Јовичића, због сумње да су злоупотребом службеног положаја омогућили нелегалну градњу у Борчи и на територији општине Палилула о чему више можете прочитати кликом ОВДЕ.

Јовичић је тренутно у тридесетодневном притвору који му је одредио Суд да не би утицао на сведоке који треба да буду испитани у току истраге.

Претходни текстЗаврни рукаве други пут на левој обали Београда
Следећи текстАутобусом, колима или бициклом до посла из Борче – шта се више исплати?

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

seventeen + eleven =