Lovno streljaštvo

TRAP KUP Beogradskog sajma 2016.

U organizaciji Nacionalne asocijacije za oružje Srbije, Lovačkog saveza Srbije i Beogradskog Sajma održaće se “Trap Kup Beogradskog sajma 2016” u okviru Međunarodnog sajma nautike, lova i ribolova u Beogradu.

Program

U Beogradu će od 30.03. do 04.04.2016. biti održan Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova pod sloganom “Isplovi, zabaci, ulovi.” Ova manifestacija privlači ljubitelje lova, ribolova, plovidbe, aktivnog odmora i rečnih avantura, kao i potencijalne vlasnike čamaca i jahti.

stomatolog-reklama

Za subotu, 02.04.2016. programom je predviđen “Lovački dan” kada će biti održano takmičenje u gađanju glinenih golubova na strelištu u SC “Kovilovo” pod nazivom „Trap Kup Beogradskog sajma 2016“ u muškoj, ženskoj i ekipnoj konkurenciji sa početkom u 10,00 časova.

Propozicije

Gađa se jedna serija od 25 golubova. Kotizacija, u koju je uračunata i ulaznica za Sajam, iznosi 700 din. a prijavljivanje takmičara će biti na strelištu.

Trofeji, priznanja najuspešnijim i proglašenje pobednika predviđeno je istog dana u hali IV Beogradskog Sajma, oko 16č.

Za vikend, takođe, održaće se i tradicionalno takmičenje u spremanju ribolovačkih i lovačkih specijaliteta (gulaš i riblja čorba).

p.s.

Po objavljivanju ove vesti kontaktirala nas je Maja S. u želji da dopuni informaciju. Naime, u usto vreme i na istom mestu biće održano još jedno takmičenje,odnosno, pozivni turnir za reprezentativce u gađanju glinenih golubova. Hvala Majo

Реклама
escape room reklama
Претходни текстOpet kradje po Borči
Следећи текстNov trotoar na Pančevcu ili nam se učinilo

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

19 − 1 =