Lovno streljaštvo

TRAP KUP Beogradskog sajma 2016.

U organizaciji Nacionalne asocijacije za oružje Srbije, Lovačkog saveza Srbije i Beogradskog Sajma održaće se “Trap Kup Beogradskog sajma 2016” u okviru Međunarodnog sajma nautike, lova i ribolova u Beogradu.

Program

U Beogradu će od 30.03. do 04.04.2016. biti održan Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova pod sloganom “Isplovi, zabaci, ulovi.” Ova manifestacija privlači ljubitelje lova, ribolova, plovidbe, aktivnog odmora i rečnih avantura, kao i potencijalne vlasnike čamaca i jahti.

Za subotu, 02.04.2016. programom je predviđen “Lovački dan” kada će biti održano takmičenje u gađanju glinenih golubova na strelištu u SC “Kovilovo” pod nazivom „Trap Kup Beogradskog sajma 2016“ u muškoj, ženskoj i ekipnoj konkurenciji sa početkom u 10,00 časova.

Propozicije

Gađa se jedna serija od 25 golubova. Kotizacija, u koju je uračunata i ulaznica za Sajam, iznosi 700 din. a prijavljivanje takmičara će biti na strelištu.

Trofeji, priznanja najuspešnijim i proglašenje pobednika predviđeno je istog dana u hali IV Beogradskog Sajma, oko 16č.

Za vikend, takođe, održaće se i tradicionalno takmičenje u spremanju ribolovačkih i lovačkih specijaliteta (gulaš i riblja čorba).

p.s.

Po objavljivanju ove vesti kontaktirala nas je Maja S. u želji da dopuni informaciju. Naime, u usto vreme i na istom mestu biće održano još jedno takmičenje,odnosno, pozivni turnir za reprezentativce u gađanju glinenih golubova. Hvala Majo

Претходни текстOpet kradje po Borči
Следећи текстNov trotoar na Pančevcu ili nam se učinilo

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

sixteen + one =