Uskršnji karneval

Veliki Uskršnji karneval na Paliluli

U subotu i nedelju (7. i 8. aprila) u Tašmajdanskom parku održaće se Veliki uskršnji karneval. Uskršnji karneval organizuje Gradske opštine Palilula.

Karneval po drugi put otvora vrata za sve posetioce koji će moći da uživaju u celodnevnom programu. U subotu program počinje u 12č. dok će u nedelju početi u 10č.

Biće organizovani muzički i plesni nastupi, kreativne radionice za najmlađe kao i bioskop na otvorenom. Ovde će se naći i perkusionisti, mažoretkinje, žongleri, klovnovi, pantomimičari..

Manifestacija pre svega ima za cilj promociju porodičnih vrednosti i isticanje takmičarskog duha ali i razvijanje osećaja društvene odgovornosti kod najmlađih, istakao je predsednik opštine Aleksandar Jovičić.

Tradicionalno tucanje jajima

I ove godine biće organizovano takmičenje u tucanju jajimi. Na ovo nadmetanje svi se mogu prijaviti, bez obzira na uzrast. Biće organizovana i trka beba a prva koja pređe cilj dobiće nova kolica.

Humanitarna akcija

U saradnji sa osnovnim školama sa teritorije naše opštine pokrenuta je akcija u koju su uključena deca nižih razreda.

Najlepše rukotvorine malih palilulaca biće izložene na samom karnevalu. Najlepše oslikana jaja ili korpe posetioci će moći da kupe prilaganjem donacije koju budu smatrali adekvatnom. Prikupljeni novac namenjen je u humenitarne svrhe.

Претходни текстBakin spomenar
Следећи текстNovi Dom Zdravlja – Izdati lokacijski uslovi za izgradnju

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

18 − 6 =