sajam knjiga

62. Međunarodni beogradski sajam knjiga

Najznačajnija i najprestižnija književna manifestacija u jugoistočnoj Evropi, jedan od najvećih sajmova u Evropi, 62. Međunarodni beogradski sajam knjiga, traje od 22. do 29. oktobra na Beogradskom sajmu uz učešće više od 450 domaćih i inostranih izlagača.

Doprinos Beogradskog sajma knjiga književnom stvaralaštvu, obrazovanju, ugledu Srbije u svetu, promociji domaće književnosti, kulturnoj razmeni sa inostranstvom, pokretanju aktuelnih književnih i društvenih pitanja – ogroman je i neosporan.

Beogradski sajam knjiga je prilika da se još jednom podsetimo istinskih vrednosti i knjizi damo značaj koji zavređuje.

62. Međunarodni beogradski sajam knjiga održav se u halama 1, 1A, 2A, 2C i 4. Tradicionalno će učestvovati najznačajniji domaći, kao i brojni inostrani izdavači i pisci. Premijerno će biti predstavljena književna izdanja, a svi zainteresovani posetioci moći će da prisustvuju brojnim tribinama, predavanjima i diskusijama o književnosti, izdavaštvu i aktuelnom društvenom trenutku. Kao i svake godine, učesnici manifestacije prisustvovaće obeležavanju značajnih jubileja.

Počasni gosti

U fokusu ovogodišnjeg 62. Beogradskog sajma knjiga biće savremena književnost na nemačkom jeziku, a zajedničkim nastupom predstaviće se Nemačka, Austrija, Švajcarska i Lihtenštajn.

Radno vreme

22, 27, 28 i 29.oktobra – od 10 do 21 sat
23 – 26. oktobar – od 10 do 20 časova.

Cene ulaznica

pojedinačna ulaznica je 250 dinara;
ulaznica za grupne posete je 150 dinara;
ulaznica za sve vreme trajanja sajma staje 900 dinara;
cena parkinga je 100 dinara (po započetom satu).

Претходни текстSvaka čast! Uspešno završena akcija čišćenja stajališta
Следећи текстBeogradski Jazz festival 2017.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

seventeen − one =