sajam knjiga
stomatolog borca preporuka

62. Međunarodni beogradski sajam knjiga

Najznačajnija i najprestižnija književna manifestacija u jugoistočnoj Evropi, jedan od najvećih sajmova u Evropi, 62. Međunarodni beogradski sajam knjiga, traje od 22. do 29. oktobra na Beogradskom sajmu uz učešće više od 450 domaćih i inostranih izlagača.

Doprinos Beogradskog sajma knjiga književnom stvaralaštvu, obrazovanju, ugledu Srbije u svetu, promociji domaće književnosti, kulturnoj razmeni sa inostranstvom, pokretanju aktuelnih književnih i društvenih pitanja – ogroman je i neosporan.

Preporuka
verde mercato reklama

Beogradski sajam knjiga je prilika da se još jednom podsetimo istinskih vrednosti i knjizi damo značaj koji zavređuje.

62. Međunarodni beogradski sajam knjiga održav se u halama 1, 1A, 2A, 2C i 4. Tradicionalno će učestvovati najznačajniji domaći, kao i brojni inostrani izdavači i pisci. Premijerno će biti predstavljena književna izdanja, a svi zainteresovani posetioci moći će da prisustvuju brojnim tribinama, predavanjima i diskusijama o književnosti, izdavaštvu i aktuelnom društvenom trenutku. Kao i svake godine, učesnici manifestacije prisustvovaće obeležavanju značajnih jubileja.

Počasni gosti

U fokusu ovogodišnjeg 62. Beogradskog sajma knjiga biće savremena književnost na nemačkom jeziku, a zajedničkim nastupom predstaviće se Nemačka, Austrija, Švajcarska i Lihtenštajn.

Radno vreme

22, 27, 28 i 29.oktobra – od 10 do 21 sat
23 – 26. oktobar – od 10 do 20 časova.

Cene ulaznica

pojedinačna ulaznica je 250 dinara;
ulaznica za grupne posete je 150 dinara;
ulaznica za sve vreme trajanja sajma staje 900 dinara;
cena parkinga je 100 dinara (po započetom satu).

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

14 − 1 =