Autobus na pešačkoj stazi

Autobusi GSP-a se konstantno parkiraju na pešačkoj stazi

Česta je slika autobusa javnog gradskog prevoza u poslednje vreme koji su parkirani na pešačkoj stazi. Ovim nepropisnim parkiranjem pešacima je onemogućeno korišćenje ovog dela trotoara.

Bahato parkiranje autobusa

Od naših sugrađana dobili smo pritužbe o bahato parkiranim autobusima u Borči. Tačnije, na početnoj stanici autobusa 85, 95, 96 i 105L u Borči često je na sred pešačke staze parkiran autobus.

Деца су украс света - Подржи Мињу - Клик на слику

Iako je okretnica pre dve godine rekonstruisana i proširena pojedini autobusi parkiraju se na samom stajalištu i to na trotoaru tako da se ne ostavlja ni milimetar prostora da se tim istim trotoarom i prođe.

Ne znam da li je autobus u kvaru ili je samo tu parkiran i čeka neko svoje vreme polaska ali svakako nije u redu da stoji ovako. Ima dovoljno mesta na okretnici da bude parkiran na prihvatljiviji način. Mogu ja da prenesem ova kolica okolo ali ne može svako da prođe. Ovuda šetaju i mala deca, stariji sugrađana i ljudi u invalidskim kolicima.. O njima očigledno niko ni ne razmišlja kada se ovako parkira, ogorčen je jedan tata.

Претходни текстAntičke izreke
Следећи текстSaher

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

four × 2 =