Autobus na pešačkoj stazi

Autobusi GSP-a se konstantno parkiraju na pešačkoj stazi

Česta je slika autobusa javnog gradskog prevoza u poslednje vreme koji su parkirani na pešačkoj stazi. Ovim nepropisnim parkiranjem pešacima je onemogućeno korišćenje ovog dela trotoara.

Bahato parkiranje autobusa

Od naših sugrađana dobili smo pritužbe o bahato parkiranim autobusima u Borči. Tačnije, na početnoj stanici autobusa 85, 95, 96 i 105L u Borči često je na sred pešačke staze parkiran autobus.

stomatolog-reklama

Iako je okretnica pre dve godine rekonstruisana i proširena pojedini autobusi parkiraju se na samom stajalištu i to na trotoaru tako da se ne ostavlja ni milimetar prostora da se tim istim trotoarom i prođe.

Ne znam da li je autobus u kvaru ili je samo tu parkiran i čeka neko svoje vreme polaska ali svakako nije u redu da stoji ovako. Ima dovoljno mesta na okretnici da bude parkiran na prihvatljiviji način. Mogu ja da prenesem ova kolica okolo ali ne može svako da prođe. Ovuda šetaju i mala deca, stariji sugrađana i ljudi u invalidskim kolicima.. O njima očigledno niko ni ne razmišlja kada se ovako parkira, ogorčen je jedan tata.

Реклама
escape room reklama
Претходни текстAntičke izreke
Следећи текстSaher

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

9 − seven =