Дискутабилни радови у центру 3

Радови на „реконструкцији“ центра 3 који трају већ 5 месеци изазвају све већу расправу међу житељима Борче! О томе више можете прочитати у чланку: Како вам се чини реконструкција центра 3?

Мишљења су подељена па иако је једнима ОК да се нешто ради, други су огорчени јер сматрају да се ради „офрље“ и без икаквог плана.

Срушено 40 година старо стабло због асфалтирања стазе!?

На нашу адресу стиглa су фотографије посеченог стабла старог више од 40 година због постављања асфалта у међублоковском простору „Б“ ојекта у центру 3.

Дрво је срушено зато што је наводно почело да трули, рекли су радници једном од наших комшија али то суграђанима из овог кварта није познато јер је дрво листало прошле године. Као прилог томе доставили су нам и фотографију истог дрвета сликано зимус.

Питање упућено Градском зеленилу

Питање о овом случају поставило је више наших суграђана Јавном комуналном предузећу Зеленило-Београд али одговор није стигао..

Данас је тужан дан за све станаре у улици Ратни војних инвалида од броја 1 до 23 у Борчи. Исечено је стабло старо више од 40 година које је било симбол нашег детињства услед асфалтирања пешачких стаза.

Молимо вас да нас обавестите да ли сте упућени у ово и да ли је Градско Зеленило дало одобрење да се уради овако нешто?

У том малом паркићу, пре неколико година срушено је још једно овакво стабло услед замене топловодних цеви. Сада имамо исти сценарио, где се услед неких других радова руши дрво.

Такође Вас молимо, у име станара који постављају исто питање, да нам дате план како ће овај део зеленила излгедати након завршетка радова!?

Поводом ових радова заказан је и Комшијски састанак у центру 3 у четвртак, 24.3.2022. у новом паркићу испред месне заједнице. Између улица РВИ и Беле Бартока

Претходни текстКако вам се чини реконструкција центра 3?
Следећи текстКомшијски састанак у центру 3 поводом тренутних радова у насељу

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

five × 3 =