Riblja čorba

Takmičenjeu kuvanju riblje čorbe na levoj obali Dunava

Nautički klub “Bolje Vas našli” već 5 godina organizuje takmičenja u kuvanju tradicionalnih specijaliteta iz kotlića. Tako će biti i u nedelju, 24.04.2016. sa početkom od 10 časova. Tada će se majstori svog zanata takmičiti u spremanju riblje čorbe.

Ukoliko ste zainteresovani da se prijavite za takmičarski deo, to možete učiniti do 23. aprila pozivom na broj telefona 064/18-17-806. Kotizacija po ekipi iznosi 700 dinara.

Žirira se tako što svaka ekipa daje po jednog sudiju, nakon čega će se vršiti ocenjivanje poenima od 5 do 10. Čorba koja bude imala najviše poena biće i pobednik takmičenja. Predviđene su i nagrade za prva tri mesta i to : kotlić, gorionik i kutlača. Nakon proglašenja pobednika predviđena je degustacija u količinama u kojima ima čorbe.

Pozivamo Vas da nam se sa svojim najmilijima pridružite na celodnevnom druženju uz tradicionalni specijalitet iz kotlića, dodao je na kraju Milan, jedan od organizatora ovog takmičenja.

Uživajte u čarima borčanske oaze mira na levoj obali Dunava.

Kako je bilo na prošlom takmičenju možete pogledati klikom na link OVDE…

Do NK “Bolje Vas našli” možete stići kolima – Borča – Crvenka – Šljunkara (levo od Šljunkare 200m) ili čamcem, tačno preko puta Lida.

Nedelja, 17.04.2016. Borča Info

Претходни текстLančani sudar na Pančevcu
Следећи текстProlećni Borčanski krug

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

4 × 1 =