Beogradski maraton

U subotu, 21. aprila, održava se 31. Beogradski maraton.

Kao i prethodnih godina tri su discipline na programu. Trka zadovoljstva na 5 km, polumaraton 21,1 km i maraton trka na 42,195 kilometara.

Prošle godine trasa je malo promenjena u odnosu na pre. Tako će biti i ove godine. Trči se beogradskim ulicama, najviše kroz Zemun i Novi Beograd. Ide se i na most na Adi a reka Sava će se prelaziti četiri puta.

Sama trasa maratona, kao i prilazi njoj, biće zatvoreni za saobraćaj od 9 do 16č. Režim saobraćaja biće isti kao prošle godine.

Promenu režima gradskih autobusa na dan maratona možete pogledati OVDE..

Najavljeno je lepo vreme za subotu. Temperatura će se kretati od 15 do 23 stepena.

Maraton

Start trke je u 10č. na raskrsnici ulica Bulevar kralja Aleksandra i Resavske. Pravo učešća imaju svi prijavljeni građani stariji od 18 godina. Danas je poslednji dan za prijavljivanje.

Polumaraton

Start trke je u 10č. na raskrsnici ulica Bulevar kralja Aleksandra i Resavske. Pravo učešća imaju svi prijavljeni građani, a deca od 14 do 18 godina moraju imati pisanu saglasnost roditelja. Danas je poslednji dan za prijavljivanje.

Trka zadovoljstva

Trke zadovoljstva je u 10.15č. na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Trg Nikole Pašića. U trci zadovoljstva mogu učestvovati svi koji žele a prijavljivanje nije potrebno.

Proglašenje prva tri takmičara u apsolutnom plasmanu u polumaratonu i maratonu će se održati na bini u cilju oko 13:15.

Претходни текстLinije 85 i 96 ponovo saobraćaju starom trasom
Следећи текстSutra izmene na linijama gradskog prevoza

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

four × 5 =