Gužva u autobusu 85

Zbog 31. beogradskog maratona menja se trasa gradskih linija

Povodom održavanja 31. Beogradskog maratona u subotu, 21. aprila od 9 do 16 časova, važiće posebna organizacija saobraćaja na linijama JGP-a.

Tokom trajanja maratona najviše problema biće u povezivanju starog dela sa Novim Beogradom i Zemunom, jer će se tokom trke preko Save moći jedino Gazelom. Za glavnu vezu u centralnoj zoni i između gore pomenutih delova grada preporučujemo tramvajske linije.

Linije u centralnoj gradskoj zoni će za vreme Beogradskog maratona imati delimično izmenjene trase ili će se povremeno obustavljati.

Linija 85:

Od prvih jutarnjih polazaka do 9 časova, radi u redovnom režimu. U periodu od 9 do 14.30 časova, vozila saobraćaju sledećom trasom: u oba smera na delu od Radničke ulice do Pupinovog mosta sledećim saobraćajnicama: Bulevar vojvode Mišića – Gazela – Bulevar Arsenija Čarnojevića – autoputem Beograd – Šid – autoput za Novi Sad – Ugrinovačka – Banatska i dalje redovnom trasom. Od 14.30 časova do kraja rada linija radi u redovnom režimu.

Linija 95

Od prvih jutarnjih polazaka do 9 časova, linija radi u redovnom režimu. Od 9 do 15.30 časova linija radi na potezu Trg republike – Borča 3. Napomena: U slučaju da od 9 do 15.30 časova, policija zabrani prolaz autobusa ka Trgu Republike, vozila sa linije 95 će biti preusmerena iz Bulevara despota Stefana desno u ulicu Džordža Vašingtona i dalje ka Dorćolu kao linija 26, gde će se izvršiti promenu smera kretanja. Od 15.30 časova do kraja rada, linija radi u redovnom režimu.

Linija 96:

U slučaju da u periodu od 9 do 15.30 časova policija zabrani prolaz autobusa ka Trgu Republike, vozila sa linije 96 će biti preusmerena iz Bulevara despota Stefana desno u ulicu Džordža Vašingtona i dalje ka Dorćolu kao linija 26, gde će se izvršiti promenu smera kretanja. Od 15.30 časova do kraja rada linija radi u redovnom režimu.

Претходни текст31. Beogradski maraton
Следећи текстStadion u Kovilovu dobija ime po heroju sa Košara

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

two × 2 =