oteti autobus 105

Pijani muškarac oteo autobus 105

Četrdesetjednogodišnji pijani muškarac ukrao je sinoć oko 19č. autobus 105 na Bogosloviji. Bežeći u pravcu Pančeva, prvo je kod petlje u Krnjači pregazio ženu, a onda, ispred Poljoprivredne škole na Pančevačkom putu, udario biciklistu.

Drama počela na Bogosloviji

Kako Novosti prenose, drama je počela na okretnici kod Bogoslovije. Lopov vozač, iskoristio je situaciju dok je vozač bio u toaletu i seo za volan autobusa 105 i počeo da vozi preko Pančevca.

Teturajući se, ušao je u prazno vozilo koje saobraća na liniji 105. Startovao je mašinu i jurnuo niz ulicu, prepričva jedan od očevidaca.

Prilikom bahate vožnje, nije se obazirao na svetlosnu signalizaciju. Patrola policije iz Borče krenula je u poteru za njim. Na prvom semaforu u Krnjači zakačio je ženu koja je čekala na pešačkom prelazu. Nastavio je dalje. Ispred Poljoprivredne škole na Pančevačkom putu prošao kroz crveno svetlo. Udario je biciklistu.

Policija je uspela da zaustavi oteti autobus u smeru ka Pančevu preprečivši mu put. N. G. je istrčao iz vozila, i teturajući pokušao je da pobegne organima reda. Ubrzo su mu stavljene lisice na ruke, ali on je nastavio da se opire.

Sreća u nesreći

Srećom, sem vozača lopova, niko od putnika nije ušao u ovaj autobus.

Udarena žena, bez vitalnih povreda, prebačena je u Urgentni centar, dok je biciklista ugruvan.

ИЗВОРFoto/Tekst: Novosti.rs
Претходни текстBeogradska biciklijada 2017.
Следећи текстGužva na Pančevcu i Zrenjanincu

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

eighteen − 10 =