Noći u Rodanteu - knjiga

Noći u Rodanteu – Nikolasa Sparksa

Bestseler autor Njujork tajmsa donosi nam novi ljubavni roman, nežnu priča o nadi i radosti, o žrtvovanju i oproštaju. Dirljiv podsetnik na to da je ljubav moguća u svim životnim dobima i da nam se uglavnom desi onda kad je najmanje očekujemo.

Četrdesetpetogodišnja Ejdrijen Vilis mora da preispita svoj život pošto ju je muž ostavio zbog mlađe žene. Slomljenog srca i u potrazi za predahom, beži u malo primorsko mesto Rodante, u Severnoj Karolini, da preko vikenda pripazi na gostionicu svoje prijateljice. Najava velike oluje, međutim, preti da joj upropasti savršeno smišljeno bekstvo – barem dok ne stigne gost po imenu Pol Flener…

Деца су украс света - Подржи Мињу - Клик на слику

Noći u Rodanteu - knjigaMnogi nazivaju Sparksa majstorom ljubavne priče. Njegova tajna razotkriva se možda najbolje u ovom romanu: on je čarobnjak životne mudrosti.

Nikolas Sparks je jedan od najomiljenijih pripovedača širom sveta. Njegove romane Njujork tajms svrstava u sâm vrh svoje liste bestselera. Njegove knjige su prodate u više od 105.000.000 primeraka i prevedene na više od 50 jezika, a jedanaest Sparksovih romana adaptirano je za film.

Roman „Noći u Rodanteu“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Претходни текстSudar kod putnika! Oboren motociklista
Следећи текстLuksuz ili biser? Dva pešačka prelaza jedan pored drugog!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

3 + 8 =