Noći u Rodanteu - knjiga

Noći u Rodanteu – Nikolasa Sparksa

Bestseler autor Njujork tajmsa donosi nam novi ljubavni roman, nežnu priča o nadi i radosti, o žrtvovanju i oproštaju. Dirljiv podsetnik na to da je ljubav moguća u svim životnim dobima i da nam se uglavnom desi onda kad je najmanje očekujemo.

Četrdesetpetogodišnja Ejdrijen Vilis mora da preispita svoj život pošto ju je muž ostavio zbog mlađe žene. Slomljenog srca i u potrazi za predahom, beži u malo primorsko mesto Rodante, u Severnoj Karolini, da preko vikenda pripazi na gostionicu svoje prijateljice. Najava velike oluje, međutim, preti da joj upropasti savršeno smišljeno bekstvo – barem dok ne stigne gost po imenu Pol Flener…

stomatolog-reklama

Noći u Rodanteu - knjigaMnogi nazivaju Sparksa majstorom ljubavne priče. Njegova tajna razotkriva se možda najbolje u ovom romanu: on je čarobnjak životne mudrosti.

Nikolas Sparks je jedan od najomiljenijih pripovedača širom sveta. Njegove romane Njujork tajms svrstava u sâm vrh svoje liste bestselera. Njegove knjige su prodate u više od 105.000.000 primeraka i prevedene na više od 50 jezika, a jedanaest Sparksovih romana adaptirano je za film.

Roman „Noći u Rodanteu“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Реклама
escape room reklama
Претходни текстSudar kod putnika! Oboren motociklista
Следећи текстLuksuz ili biser? Dva pešačka prelaza jedan pored drugog!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

five × 1 =