autobus 85

Izmene u saobraćaju za vreme trajanja maraton

Povodom održavanja 30. Beogradskog maratona u subotu, 22. aprila od 9 do 16 časova, važiće posebna organizacija saobraćaja na linijama JGP-a.

Linije u centralnoj gradskoj zoni će za vreme Beogradskog maratona imati delimično izmenjene trase ili će se povremeno obustavljati.

Najavljene izmene u javnom gradskom prevozu počeće postepeno da se primenjuju već u noći između petka i subote. Noćni autobusi koji idu preko Terazija u oba smera će menjati trasu. Od Trga Republike će voziti preko Makedonske, Dečanske, Bulevara kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Nemanjine i preko Slavije svojim redovnim trasama.

Tokom trajanja maratona najviše problema biće u povezivanju starog dela sa Novim Beogradom i Zemunom. Tokom trke će se preko Save moći jedino Gazelom.

Za glavnu vezu u centralnoj zoni i između gore pomenutih delova grada preporučujemo tramvajske linije. Kako je najavljeno oni će raditi u redovnom režimu uz delimičnu izmenu trasa ili obustavu saobraćaja.

Bus 85 i 95

Linija 85 će u oba smera, na delu od Radničke ulice do Pupinovog mosta, voziti sledećom trasom: Bulevar vojvode Mišića, Gazela, Bulevar Arsenija Čarnojevića, autoputem Beograd – Zagreb, autoput za Novi Sad, Ugrinovačka, Banatska i dalje redovnom trasom.

Linija 95 će saobraćati iz Borče do Trga republike.

Ako gradskim prevozom krećete u grad u subotu za veme maratona naoružajte se strpljenjem, ili sve svoje obaveze završite do 9 časova, odnosno odložite ih za posle 16č.

Dodatne informacije o izmenama u saobraćaju

Za informacije o trenutnom režimu saobraćaja građani se mogu obratiti Operativno-kontrolnom centru Sekretarijata za javni prevoz na broj telefona: 3300-803 i Dispečerskom centru GSP „Beograd” (telefoni: 3664-040 i 3664-022).

Претходни текстBeogradski maraton 2017.
Следећи текстKorekcija reda vožnje za liniju 85 – stigao odgovor nadležnih

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

six + 7 =