Bager čisti kanal

„Srbijavode“ uvrstila kanal „Borčanski pretok“ u prioritetne za čišćenje!

Jednu radosnu vest za sve nas, a naročito za žitelje pored kanala „Borčanski pretok“ podelili sa nama članovi udruženja „Eko Pančevački rit“.

Posle dužeg ubeđivanja i obrazlaganja našeg udruženja i člana veća opštine Palilula, zaduženim za ekologiju, Pribićević Uroša, „Srbijavode“ je uvrstala u prioritetni za čišćenje kanal „Borčanski pretok“.

Radovi počinju krajem aprila, početkom maja. Sredstva su obezbeđena, samo se čeka završetak tehničkog dela i priprema. Izvođač radova je Vodoprivredno društvo „Sibnica“.

Čišćenje kanala se nastavlja

Čišćenje kanala se nastavlja od raskrsnice Rastka Nemanjića i Karlovačke mitropolije i kreće se sve do fudbalskog kluba „BSK Borča“. Ukupne dužine oko 2km.

Slede kazne

Udruženje Eko Pančevački rit apeluje na sugrađane iz ulica: Vizeljske, Zanatske, stare Prelivačke, Rastka Nemanjića i Karlovačke mitropolije, da uklone svoje fekalne ispuste iz kanala.

Komunalna inspekcija će kažnjavati rigorozno i bez opomene sve nesavesne građane pomenutih ulica čija je kanalizacija prošla ispred kuća.

Претходни текстJuče podeljena bebi kolica! Akcija se nastavlja i u 2018.
Следећи текстHumanitarni turnir u stonom fudbalu u Borči

1 КОМЕНТАР

  1. Lepo je to sto ciste kanal ali nije lepo sto ostaje smece i fekalije po celoj ulici. Malopre sam prosao i ono je tuga. Iskreno se nadam sa ce gradska cistoca oprati ulicu posle svega. I mislim da nije u redu da pale ono zbunje i granje koje iseku kad vec kamionima odnose djubre iz kanala nek utovare i to granje

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

five × 3 =