Pomozimo maloj Zoki iz Borče!

Zorica Dragojlović je naša trogodišnja sugrađanka. Ona živi sa majkom Ljiljanom u Borči i boluje od Spinalne mišićne atrofije tip 1. SMA je teška i retka genetska bolest. Mala Zoka diše preko aparata. Traheotomisana je i hrani se preko creva koje joj je ugrađeno direktno u želudac.

Šansa u Americi

Zorici u Srbiji nema leka ali šansa da joj se pomogne postoji. Zoka pored srpskog državljanstva ima i američko. Mogla bi da ode u Ameriku, prima terapiju i ostvari sve pogodnosti koje oni daju za decu sa invaliditetom. Potrebno je 120.000€ kako bi se iznajmio specijalni avion u pratnji lekara kojim bi ona bila transportovana u USA.

Apel

Zato pozivamo roditelje, sva pravna i fizička lica i sve ljude dobre volje da se u skladu sa svojim mogućnostima priključe akciji prikupljanju novčanih sredstava za Zoricu Dragojlović.

Aparat za disanje se pokvario

Zorica DragojlovićZoka je izuzetno pametna i nasmejana devojčica koja se svakodnevno bori za dah. Bez obzira što mnogo toga ne može da uradi, Zorica je veliki borac sa ogromnom željom da živi! Svakodnevno se bori za dah, iako ima dana kada je mama Ljiljana vraća u život i strepi da će je izgubiti.

Dok čeka na šansu za život Zorici se pokvario aparat za disanje! Ovaj aparat majka Ljiljana kupila je sama ali se pokvario i sada je za njegovo servisiranje potrebno 88000 dinara koje Zokina majka nema!

Zato pozivamo sve ljude dobre volje da doniraju sredstva i pomognu da se nastavi jedan dečiji život.

Dajmo šansu! Spasimo jedan nevini život!

Udruženje građana sa invaliditetom „Novi horizont“ angažovalo se da sakupi novac koji je potreban za malu Zoricu.

Svako može pomoći uplatom novca na žiro račun Udruženja.

Broj računa: 200-2873590101033-70 AD Poštanske štedionice
Svrha uplate: Za Zoricu Dragojlović

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Udruženju na broj 064/200 44 66

Претходни текстTradicionalni prvomajski uranak na levoj obali Beograda
Следећи текстStadion „Tibor Cerna“ otvoren u Kovilovu u znak sećanja na heroja sa Košara (VIDEO)

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

20 + 13 =