Privatni časovi

Prijava za polaganje prijemnog traje do 7. aprila 2020.

Juče je počeo upis, tačnije, prijavljivanje za polaganje prijemnog ispita u srednje specijalizovane škole i odeljenja za školsku 2020/21. Upis traje do 7.aprila.

Učenici sa posebnim sposobnostima

Učenici koji žele da upišu filološku ili matematičku gimnaziju ili odeljenja za učenike sa posebnim sposobnostima za fiziku u gimnaziji kao i odeljenja za računarstvo i informatiku ili biologiju i hemiju prijavu mogu poslati u narednih 7 dana.

Prijavljivanje

Prijavu mogu da realizuju učenici osmog razreda, njihovi roditelji ili zakonski zastupnici elektronskim putem na sledećoj adresi prijavazaprijemni2020.mpn.gov.rs

Šta upisati?

Pitali smo našu sugrađanku Ninu, koja pohađa prvi razred jedne ovakve škole ima li savet za osmake sa posebnim sposobnostima iz Borče.

Bila je kratka.

Razgovor je počela dobro poznatom rečenicom.

Koliko jezika znaš toliko vrediš

Ja volim jezike i zato sam upisala Filološku gimnaziju, italijanski jezik mi je omiljeni. Moji budući drugari/kolege mogu pored italijanskog izabrati i engleski, francuski, ruski, nemački, španski, kineski, japanski, latinski i starogrčki.

Fiološka gimnazija

Škola se nalazi na Zelenom vencu. Bus 95 ide direktno iz Borče. Profesori su super i društvo je odlično. Čak i u ovim vanrednim danima svi smo u kontaktu, našli smo načina da se družimo ali i učimo. Filološka gimnazija je opravdala sva moja očekivanja.

Претходни текстMоguća izolacija Palilule i još 9 gradskih opština
Следећи текстAko sumnjate na korona virus evo kako možete uraditi test samoprocene i dobiti odgovore na pitanja o covid-19

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

nine − six =