Prvi maj – međunarodni praznik rada

Prvi maj se po nekoj tradiciji proslavlja sa bližnjima u prirodi. Najčešće se za destinaciju biraju okolna izletišta te su Ada, Avala, Košutnjak i Zvezdarska šuma uvek prebukirani. Druženje počinje od ranih jutarnjih časova uz logorsku vatru i neizbežno pečenje i roštilj.

Tradicionalni prvomajski uranak na Besnom foku

Ako se još niste odlučile gde ćete na ovaj dan, mi vam predlažemo komšiluk, tačnije, Besni Fok. U Besnom Foku godinama unazad se tradicionalno organizovano obeležava 1. maj. Fokčani su se potrudili da svima koji odluče da ovaj praznik provedu na Besnom foku obezbede i bogat program.

Dešavanja na Besnom foku

Program za Prvi majPrva logorska vatra počeće da se razbuktava još u večernjim satima tridesetog aprila. Ranom zorom, prvog maja, tu će se okretati i vo na ražnju. Tokom celog dana biće organizovana i muzika uživo da svi koji dođu mogu da uživaju u raznovrsnom muzičkom repertoaru. Od 7č. biće takmičenje u navlačenju konopca. Dečji program počinje od 9 č. Od 10č. slede turniri u košarci i fudbalu. Nezaobilazan je i kulturnoumetnički program, lutrija i fudbalska utakmica..

Turniri za Prvi maj

Turniri u basketu i malom fudbalu počinju u 10 časova.

Memorijalni basket turnir Miki Janković – Dodatne informacije i prijave putem sledećeg broja telefona: 066/921 9118

Turnir u malom fudbalu – Dodatne informacije i prijave putem sledećeg broja telefona: 065/617 57 84

Reč organizatora

Pozivamo sve koji još uvek nisu odlučili gde će za Prvi maj da dođu na Besni fok i daju svoj doprinos održanju ove zaista lepe tradicije u kojoj promovišemo druženje sa porodicom i prijateljima, boravak u prirodi, narodne igre i zdrave sportske aktivnosti. Sve što im je potrebno jeste dobro raspoloženje, a mi ćemo se potruditi da im sve ostalo bude na raspolaganju, ističu organizatori.

Претходни текстU petak zaprašivanje komaraca na levoj obali
Следећи текстDok čeka na šansu za život maloj Zorici se pokvario aparat za disanje!!!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

12 − 7 =