stomatolog borca preporuka

Prvi maj – međunarodni praznik rada

Prvi maj se po nekoj tradiciji proslavlja sa bližnjima u prirodi. Najčešće se za destinaciju biraju okolna izletišta te su Ada, Avala, Košutnjak i Zvezdarska šuma uvek prebukirani. Druženje počinje od ranih jutarnjih časova uz logorsku vatru i neizbežno pečenje i roštilj.

Tradicionalni prvomajski uranak na Besnom foku

Ako se još niste odlučile gde ćete na ovaj dan, mi vam predlažemo komšiluk, tačnije, Besni Fok. U Besnom Foku godinama unazad se tradicionalno organizovano obeležava 1. maj. Fokčani su se potrudili da svima koji odluče da ovaj praznik provedu na Besnom foku obezbede i bogat program.

Preporuka
verde mercato reklama

Dešavanja na Besnom foku

Program za Prvi majPrva logorska vatra počeće da se razbuktava još u večernjim satima tridesetog aprila. Ranom zorom, prvog maja, tu će se okretati i vo na ražnju. Tokom celog dana biće organizovana i muzika uživo da svi koji dođu mogu da uživaju u raznovrsnom muzičkom repertoaru. Od 7č. biće takmičenje u navlačenju konopca. Dečji program počinje od 9 č. Od 10č. slede turniri u košarci i fudbalu. Nezaobilazan je i kulturnoumetnički program, lutrija i fudbalska utakmica..

Turniri za Prvi maj

Turniri u basketu i malom fudbalu počinju u 10 časova.

Memorijalni basket turnir Miki Janković – Dodatne informacije i prijave putem sledećeg broja telefona: 066/921 9118

Turnir u malom fudbalu – Dodatne informacije i prijave putem sledećeg broja telefona: 065/617 57 84

Reč organizatora

Pozivamo sve koji još uvek nisu odlučili gde će za Prvi maj da dođu na Besni fok i daju svoj doprinos održanju ove zaista lepe tradicije u kojoj promovišemo druženje sa porodicom i prijateljima, boravak u prirodi, narodne igre i zdrave sportske aktivnosti. Sve što im je potrebno jeste dobro raspoloženje, a mi ćemo se potruditi da im sve ostalo bude na raspolaganju, ističu organizatori.

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

18 − one =