Zavrni rukave Borča Opovo

Заврни рукаве 4

Еко стража по четврти пут организује акцију чишћења Србије под називом Заврни Рукаве. Ова еко акција организује се у недељу 30.маја 2021. у 10ч. на 46 различитих локација по Србији. Први пут се организује и на левој обали Београда и то у Борчи и у Опову.

Списак свих локација, са тачним координатама и осталим детаљима сваке понаособ локације можете погледати ОВДЕ.

Заврни рукаве – Борча

Позивају се љубитељи природе и освешћени грађани да се придруже овој акцији 30.05.2021. у кампањи чишћења наше околине. Ове акције у Србији почеле су да се одржавају почетком марта ове године и до сада од смећа је очишћен велики број локација у Србији

Циљ ових масовних акцја није да ми будемо ти који ће трајно одржавати ове површине, већ повећање еко свести свих нас и како би се утицало на институције на спровођење прописа и регулисање управљања отпадом.

Окупљање је предвиђено у недељу, 30. маја у 10ч. на почетку улице ЈНА, близу канала Визељ. У зависности од броја људи који се одазове акцији, одатле ћемо се поделити у групе и чистити. Тачна локација окупљања је: 44.874031,20.446244

Организатор у Борчи је Милена Милинковић која наводи да ће бити обезбеђене кесе за смеће и одређени број рукавица, али уколико имате своје јаче рукавице понесите јер се не зна унапред колико нас ће се окупити и због могућег стакленог отпада.

У случају лошег времена, акција ће бити одложена.

Заврни рукаве – Опово

Организатор у Опову је Јована Станишић која наводи да ће се чистити уз обалу Тамиша, око бедема и спортског центра.

Одређени број џакова и рукавица је обезбеђен, али како не знамо колико ће се људи појавити, пожељно је да понесете оно што имате и можете. Време ће бити променљиво па се обуците и обујте у складу са тим и понесите заштиту од сунца.

Окупљање је неки минут пре 10ч. на спортском центру код хотела „Стари Банат“. Тачна локација окупљања је 45.050234,20.424832. Са акцијом се завршава око 12ч.

Дођите да заједно учинимо наш крај лепшим за све нас.

ИЗВОРЕко Стража
Претходни текстРева пева – Еко викенд на Оази Рева са културно-спортским садржајем
Следећи текстОпремање дома за долазак бебе – шта вам је заиста неопходно?

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

four × 3 =