Да често ни најпаметнији, најмудрији, најобразованији немају одговор на неке ствари које нам се догађају у животу сведочимо свакодневно са појавом новооболеле деце од рака.

Да живот и те како уме бити страховито болан, суров уверили су се тате, маме, бате, секе, баке и деке деце који воде највећу битку, битку над биткама, битку за живот.

Сваки пут кад најближи погледају тај осмех, те лепе очи дечије, невине, било плаве, зелене, црне или браон постављају само једно питање. Зашто? Бог ставља на искушење на многе начине, али… Да ли мора мале анђеле да ставља на овакве муке…?!

Наиме, сурову, болну, реалност морају да прихвате најближи Виктора Станисављевића, дечака који има једва две године, а који има малигни тумор- неуробластом. Примарни тумор је у стомаку величине 10 цм, а метастазе су се јавиле већ у глави и на врату.

За његово лечење у иностранству потребан је велики новац, зато вама свима упућујемо молбу да узмете учешће и да у складу са својим могућностима финансијски помогнете да овај мали лепотан оде на клинику која му је у овом моменту једина нада за излечење, за живот.

Буди хуман за малог Виктора

Хуманитарна фондација Буди хуман прикупља новчана средства за малог Виктора а о свим начинима како помоћи можете сазнати кликом ОВДЕ

 • СМС уплате: Упиши 1310 и пошаљи на 3030
 • Уплатом на динарски рачун: 160-6000001421670-32
 • Уплатом на девизни рачун:
  160-6000001422093-24
  IBAN:
  RS35160600000142209324
  SWIFT/BIC:
  DBDBRSBG
Претходни текстБаскет терен који је насмејао Борчане али и Србију
Следећи текстНајјефтинији и најскупљи квадрат у Београду – које су локације?

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

three + eleven =