Пакетићи за децу на Косову и Метохији

У недељу 26.12.2021. у Борчи одржава се хуманитарна акција прикупљања пакетића за децу са Косова и Метохије.

Штанд за прикупљање слаткиша, сланиша и играчака биће постављен на Греди, тачније, на углу улице Братства и јединства и Дванаестог октобра (преко пута Скроз добре пекаре) у периоду од 11:00 до 15:00 часова.

Хуманитарна организација Сви за Космет седми пут заредом организује ову акцију и позива све људе добре воље да се одазову и учествују у прављењу и подели празничних пакетића угроженој деци из енклава јужне српске покрајине.

Сви за КосМет

Након прошлогодишњег успеха када смо уз помоћ добрих људи широм света сакупили и поделили 13 890 пакетића из 213 места, спровели акцију сакупљања у више од 80 градова и 12 држава света. вредну 200 хиљада евра, позивамо Вас да заједно поновимо успех и ово добро дело и да нам се прикључите донирањем слаткиша, сланиша и играчака за прављење пакетића за малишане на Косву и Метохији.

Осим ове помоћи могуће су и донације новчаних средстава а све информције о начинима уплате можете потражити на сајту организације: szkizvestaji.info

Претходни текстМагдалени (15) је хитно потребна наша помоћ! Пријаве за хуманитарни турнир у току! Ево како још можемо помоћи!
Следећи текстБожићни обичаји и празници

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

sixteen + 5 =