Lidl Borča
stomatolog borca preporuka

Poslednje pripreme pred otvaranje Lidla

U toku su poslednje pripreme pred otvaranje prodavnice Lidl Borča. Svečano otvaranje zakazano je tačno za nedelju dana, 11. oktobra 2018. u 8 časova.

Lidl Borča

Pored prodavnice u Borči, koja se nalazi na adresi Bratstva i jedinstva 2d, kompanija Lidl Srbija u isto vreme počeće operativno poslovanje i u još 15 prodavnica u 12 gradova širom Srbije.

Preporuka
stomatolog borca preporuka

Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo sledeće nedelje moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji, rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Asortiman

Za potrošače u Srbiji pripremljen je pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda. Na policama prvog savremenog diskonta će se naći jedinstveni Lidlovi brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača.

Pored hrane u ponudi će biti i neprehrambeni proizvodi koji će svake nedelje biti na ograničenim akcijskim ponudama. Tako će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

Lidl prodavnice

Lidl prodavnice u Srbiji su standardizovane i građene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled.

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

4 × 4 =