Lidl Borča

Poslednje pripreme pred otvaranje Lidla

U toku su poslednje pripreme pred otvaranje prodavnice Lidl Borča. Svečano otvaranje zakazano je tačno za nedelju dana, 11. oktobra 2018. u 8 časova.

Lidl Borča

Pored prodavnice u Borči, koja se nalazi na adresi Bratstva i jedinstva 2d, kompanija Lidl Srbija u isto vreme počeće operativno poslovanje i u još 15 prodavnica u 12 gradova širom Srbije.

Препорука
stomatolog preporuka zakazivanje

Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo sledeće nedelje moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji, rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Asortiman

Za potrošače u Srbiji pripremljen je pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda. Na policama prvog savremenog diskonta će se naći jedinstveni Lidlovi brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača.

Pored hrane u ponudi će biti i neprehrambeni proizvodi koji će svake nedelje biti na ograničenim akcijskim ponudama. Tako će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

Lidl prodavnice

Lidl prodavnice u Srbiji su standardizovane i građene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled.

Нова соба је отворена
escape room popust
Претходни текстSaobraćajna nesreća na Pančevcu. Auto sleteo sa mosta! Ima poginulih!
Следећи текстIzbor

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

eleven − 3 =