Tianjin Teda - BSK Borča

Tianjin Teda FC na pripremama u Borči

Tianjin Teda, fudbalski klub iz Kine, za lokaciju priprema svojih fudbalera odabrao je ni manje ni više nego našu Borču.

Tianjin Teda u BorčiFudbaleri i čelnici ovog kineskog superligaša ovih dana borave u Borči na pripremama. Naš fudbalski klub, BSK Borča, izašao je u susret kineskim kolegama i stavio im na raspolaganje svoje resurse. Tianjin tigrovi, kako ih popularno zovu u Kini, svakodnevno treniraju na Vizelj Parku.

U sklopu priprema odigraće se i prijateljske utakmice između BSK Borče i FC Tianjin Teda.

Prijateljska utakmica

Prva prijateljska utakmica igra se u sredu, 12.04.2017. od 16č. na glavnom terenu BSKa. Zato pozivamo Borčane i sve ljude dobre volje da u što većem broju dođu na stadion kako bi podržali naš klub a gostima poželeli dobrodošlicu. 

BSK Borča – Tianjin Teda FC
Sreda, 12.04.2017. od 16č.
Vizelj Park
ulaz slobodan

Ovaj prijateljski meč dobro će doći kao priprema pred predstojeći duel BSKa sa Mačvom. Mačva je trenutno vodeći klub u Prvoj Ligi Srbije u kojoj se i takmiči naš BSK.

Odlično će nam doći ova utakmica protiv velike Tianjin Tede kao priprema za nas važnu utakmicu protiv Mačve u sledećem kolu. Velika nam je čast što imamo priliku da ugostimo takav jedan klub koji će i trenirati u našem sportskom centru. Dolazak Tianjina je dokaz da smo na dobrom putu, i da se u BSK-u dobro radi. Sigurno ćemo sklopiti različite vrste saradnji i sa klubom Tianjin Teda, kao i sa zvaničnicima grada Tianjin koji su takođe u delegaciji koja je došla u Borču – sa velikim raspoloženjem nam govori direktor kluba Jovan Vasić.

Tianjin Teda FC

Profesionalni fudbalski klub Tianjin Teda takmiči se u Kineskoj Super ligi. Sedište im je u kineskom gradu Tianjin i domaćini su na stadionu Tianjin Olympic Center Stadium koji može da primi preko 54 hiljada gledalaca.
Naš proslavljeni trener,Dragan Okuka, je bio trener od 2015. do 2016.

Претходни текстPoslednji hrišćanin
Следећи текстUskršnja nedelja u Beogradu

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

1 × 2 =