Kanalizacija Krnjača

Izgradnja kanalizacije u Krnjači

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je juče svom FB profilu proceduru izgradnje kanalizacione mreže u Krnjači.

Kao što je i obećao predsednik Vučić, gradiće se kanalizacija na levoj obali Dunava. Mi naša obećanja ispunjavamo. Hvala vam na podršci koju nam pružate. Mi ćemo raditi još snažnije kako bi vam obezbedili najbolje uslove za život. Idemo dalje! Napisao je Vesić.

Procedura izgradnje kanalizacije u Krnjači

U proceduri se navodi šta je sve potrebno od dokumentacije, koji će se radovi objavljati i koja je cena naknade za priključak.

Cena priključka po domaćinstvu

Jedina obaveza građana biće plaćanje naknade za priključenje u iznosu od 60 977 din. po domaćinstvu. Moguće je izvršiti plaćanje u 60 mesečnih rata.

Naknadno prijavljivanje skuplje

Naknadna priključenja, po završetku projekta, neće biti moguća po sadašnjim uslovima. Građani će ih plaćati o svom trošku.

Dokument

Ovaj dokument poslat je na deset hiljada adresa stanovnika leve obale Dunava. U njemu je objašnjena detaljna procedura izgradnje kanalizacije i priključenja na kanalizacionu mrežu u Krnjači.

Od dokumentacije je potrebno prikupiti podatke iz katastra nepokretnosti, podatke o objektu kojima dokazujete vlasništvo objekta kao i da ste korisnici mreže vodosnabdevanja i kanalizacije. Popunjeni zahtevi predavaće se Službi tehničke dokumentacije JKP BVK u Kneza Miloša 27.

Prošle godine su grad Beograd i EIB potpisali Ugovor o kreditiranju i zajedničkom finansiranju ovog projekta o čemu više možete pročitati klikom OVDE..

Претходни текстSvake nedelje Moleban u Hramu Sv. oca Nikolaja
Следећи текстАко сте планирали избељивање зуба ево где тренутно можете остварити попуст!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

1 × 3 =