Staza na Pančevcu

Zatvara se Pančevac za saobraćaj

Zbog geodetskog snimanja nultog stanja čelične konstrukcije Pančevca doći će do izmene režima drumskog saobraćaja.

Predviđeni period ove izmene je od subote, 10.11.2018. do subote, 24.11.2018. U naznačenom periodu svakog dana od 0.00 do 2.00 časa, kao i od 3.00 do 5.00 časova, u potpunosti će biti obustavljen saobraćaj preko Pančevačkog mosta.

Od 2 do 3č. preko Pančevačkog mosta biće propuštan drumski saobraćaj. Za interventna vozila postavljena privremena drumska vertikalna signalizacija neće važiti.

Zaustavljanja u krajnjoj desnoj traci

Obustava saobraćaja obaviće se 15 minuta pre otpočinjanja radova na mostu.

Vozila iz pravca Borče biće zaustavljana ispred Koteža. Vozila iz pravca Pančeva biće zaustavljana kod starog privremenog punkta na putu Beograd – Pančevo. Vozila iz pravca Koteža i ostalih naselja sa banatske strane biće zaustavljena ispred navoza na most.

Zaustavljanje vozila je u krajnjoj desnoj traci, kako bi se nesmetano odvijao saobraćaj na relaciji Vršac – Zrenjanin. Ostale vrste vozila biće zaustavljene uz asistenciju pripadnika MUP-a, ispred navoza na most iz svih pravaca.

Na prilaznim pravcima iz Pančeva i Zrenjanina omogućava se odvijanje saobraćaja na pravcima Pančevo – Zrenjanin i Zrenjanin – Pančevo, uz asistenciju saobraćajne policije.

Uložićemo maksimalne napore kako bi geodetsko snimanje Pančevačkog mosta bilo brzo i efikasno završeno i pre predviđenih rokova – saopštili su iz „Infrastruktura železnica Srbije“

Pupinov most kao alternativa

Jedina alternativa do Starog grada i nazad u navedenom periodu biće Pupinov most

Zbog ove obustave saobraćaja doći će i do izmene na noćnim linijama javnog gradskog ali i prvim dnevnim polascima.

 

Претходни текстBorča dobija Eko-dvorištance zahvaljujući složnim meštanima
Следећи текстJedno ubistvo u Patrijaršiji

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

3 × five =