Otkazan humanitarni bazar

Otkazan humanitarni bazar

Nažalost, zbog pogoršanja epidemiološke situacije iz fondacije su nam naknadno javili da su primorani da do daljnjeg otkažu bazar !

Za Unin i Senadin osmeh

Humanitarni bazar za devojčice Unu i Senadu iz Borče bio je zakazan za nedelju, 08.11.2020. u Borči.

Preporuka
cene stomatolog borca preporuka

Bazar je trebalo da organizuje Fondacija Zajedno za osmeh iz Borče uz podršku lokalne samouprave koja je morala da se povuče zbog uvedenih epidemioloških mera.

Una i Senada će doći na bazar sa svojom bakom a o njima, uslovima u kojima žive i apelu da im se pomogne pisali smo pre tačno mesec dana. Iz fondacije navode da su u međuvremenu uspeli da devojčicama opreme sobu i kupatilo i da pribave agregat kao privremeno rešenje.

Humanitarni bazar

U nedelju će na humanitarnom štandu biće ponuđene različite usluge kao i slatkiši, slaniši, ručni radovi, dekoracije, lutkice.. Biće tu i animator koji će zabavljati mališane. Sredstva se prikupljaju kupovinom tih proizvoda i usluga a biće postavljena i kutija u koju će se ubacivati novac.

Naše malo njima bi značilo mnogo

Sav novac od prihoda će biti prebrojan od strane predstavnika opštine i fondacije, nakon čega će biti uplaćen na račun fondacije koja sprovodi akciju za pomenutu decu.

Sredstva dobijena na bazaru iskoristiće se za pribavljanje ostalih potrebština za devojčice kao i za isplatu dugovanja za struju i vodu..

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

5 − four =