Otkazan humanitarni bazar

Otkazan humanitarni bazar

Nažalost, zbog pogoršanja epidemiološke situacije iz fondacije su nam naknadno javili da su primorani da do daljnjeg otkažu bazar !

Za Unin i Senadin osmeh

Humanitarni bazar za devojčice Unu i Senadu iz Borče bio je zakazan za nedelju, 08.11.2020. u Borči.

Деца су украс света - Буди хуман

Bazar je trebalo da organizuje Fondacija Zajedno za osmeh iz Borče uz podršku lokalne samouprave koja je morala da se povuče zbog uvedenih epidemioloških mera.

Una i Senada će doći na bazar sa svojom bakom a o njima, uslovima u kojima žive i apelu da im se pomogne pisali smo pre tačno mesec dana. Iz fondacije navode da su u međuvremenu uspeli da devojčicama opreme sobu i kupatilo i da pribave agregat kao privremeno rešenje.

Humanitarni bazar

U nedelju će na humanitarnom štandu biće ponuđene različite usluge kao i slatkiši, slaniši, ručni radovi, dekoracije, lutkice.. Biće tu i animator koji će zabavljati mališane. Sredstva se prikupljaju kupovinom tih proizvoda i usluga a biće postavljena i kutija u koju će se ubacivati novac.

Naše malo njima bi značilo mnogo

Sav novac od prihoda će biti prebrojan od strane predstavnika opštine i fondacije, nakon čega će biti uplaćen na račun fondacije koja sprovodi akciju za pomenutu decu.

Sredstva dobijena na bazaru iskoristiće se za pribavljanje ostalih potrebština za devojčice kao i za isplatu dugovanja za struju i vodu..

Претходни текстHumanitarni bazar za malog Viktora iz Borče
Следећи текстRadovi na Pančevcu 7. i 8. novembra

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

eleven − 7 =