Stevan Sremac Borča

Počeo drugi deo zimskog raspusta

Od danas su svi đaci u centralnoj Srbiji na zimskom raspustu. Drugi deo zimskog raspusta počeo je zvanično u ponedeljak, 30. januara. Me]utim, zbog nadoknade časova, zbog neodržavanja nastave zbog gripa u januaru, neke škole odlučile da rade 30. i 31. januara. Ovaj deo zimskog raspusta završava se u petak 10. februara što znači da će učenici imati gotovo 2 nedelje raspusta.

Besplatni program za školarce u toku zimskog rasputa

Sekretarijat za sport i omladinu realizuje besplatne projekte u toku februara 2017. godine za učenike osnovnih i srednjih škola u Beogradu. Školarci će u zimskim danima svoje slobodno vreme moći da provedu u sportskim centrima. Tu im se pruža mogućnost da nauče ili usavrše klizanje, plivanje ili da učestvuju u zimskim kampovima i kreativnim radionicama. Cilj besplatnih programa je da se deci omogući bavljenje sportom, sticanje zdravih životnih navika i promena sedelačkog načina života.

Neki od programa:

Rekreativno klizanje organizuju: SC „Olimp” radnim danima od 10 do 16č (tel.2415-223) kao i SRC „Tašmajdan” svakim danom u terminima 10-12č, 12.30-14.30č, 15-17č. (tel. 069/8273-024)

Sportske aktivnosti za učenike sa invaliditetom organizuje Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda na klizalištima i bazenima: “Banjica”, “Košutnjak” i „Milan Gale Muškatirović“, Vizura, “Olimp – Zvezdara”…

Obuku neplivača i usavršavanje tehnike plivanje organizuju: Gradski centar za fizičku kulturu, Sportsko rekreativni obrazovni centari u Beogradu kao i klubovi: 11.april, Vračar, Crvena Zvezda, Stari Grad, Partizan i mnogi drugi..

Detaljne informacije o vremenu i mestu održavanja programa možete pogledati na sajtu grada: beograd.rs

Претходни текстUkrali novac u Padinskoj skeli namenjen za penzije
Следећи текст“Hronika nastranosti” – Dušan Miklja

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

10 + three =