radijator

Uskoro počinje grejna sezona

Početak grejne sezone zvanično počinje 15. oktobra 2017. a JKP „Beogradske elektrane“ obaviće funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja u periodu od ponedeljka, 2. oktobra do utorka, 10. oktobra 2017.

Probe grejanja

Funkcionalne probe podrazumevaju proveru rada toplana i kotlarnica. Time se vrši i provera i funkcionalnost toplovodne mreže, toplotnih predajnih stanica, a prema potrebi i pojedinih kućnih grejnih instalacija.

Деца су украс света - Буди хуман

Borča u planu 3.oktobra

Probe toplotnih izvora, distributivne mreže, podstanica i pojedinih kućnih grejnih instalacija obavljaće se u periodu od 02.09. d0 10.09.2017. prema utvrđenom planu.

Utorak, 03.09.2017. vršiće se provera: Toplane: „Borča“, „Voždovac“ i „Miljakovac“. Kotlarnice: „Braće Marić 3-7“, „Nade Naumović 1“, „Resnik“ i „Železnik“.

Probe ne podrazumevaju početak grejne sezone

Ove probe podrazumevaju proveru rada sistema, a ne zagrevanja prostora.

„Beogradske elektrane“ apeluju na korisnike da ne upućuju reklamacije dispečerskom centru ukoliko im radijatori nisu topli.

Obratite pažnju na ispravnost vaših radijatora i instalacija. Ukoliko primetite curenje vode ili kvar to i prijavite „Beogradskim elektranama“ na sledeći broj telefona 011/20 93 100

Претходни текстViolinista iz Venecije
Следећи текстTakmičenje u pecanju u Borči

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

nineteen + 13 =