Opština Palilula

Zahtev za kretanje u vreme zabrane kretanja

Sugrađani koji imaju opravdane razloge za kretanje za vreme policijskog časa mogu predati zahteve GO Palilula za izdavanje takve potvrde. Podnose se prema prebivalištu lica za koje se traži dozvola za kretanje.

Zahtevi za kretanje u vreme zabrane kretanja i dokumenta kojima se dokazuje opravdanost podnetog zahteva dostavljaju se putem mejla: dozvole@palilula.org.rs

Fizička lica

U zahtevu navode: ime, prezime, JMBG, za strance evidencioni broj, razlog zbog kog je potrebno kretanje (npr. pomoć u kući, gerontodomaćica…), tačnu relaciju kretanja, datum i vremensko razdoblje, kontakt telefon kao i dokument kojim se dokazuje opravdanost podnetog zahteva,

Ako je razlog za potrebno kretanje dogovor između dva fizička lica potrebno je upisati i lične podatke tog drugog lica. Dokumenta kojima se dokazuje opravdanost podnetog zahteva: očitana lična karta oba lica, lekarska dokumentacija, dokaz o srodstvu, ugovor o pomoći u kući i sl. dostavljaju se kao skenirana dokumenta u prilogu zahteva.

Pravna lica

Uz dokumenta kojima se dokazuje opravdanost podnetog zahteva, navode i: naziv firme, PIB, ime, prezime, JMBG, za strance evidencioni broj i radno mesto lica za koje traže odobrenje za kretanje, odgovorno lice firme ili institucije, kontakt telefon odgovornog lica u firmi, mesto rada odnosno relaciju na kojoj se traži dozvola za kretanje i tačno vreme u kome se traži dozvola.

Pravna lica koja pružaju usluge socijalne zaštite zahtev podnose kao skenirani dokument potpisan od strane odgovornog lica.

Zloupotreba kažnjiva zakonom

Svaka zloupotreba u vezi sa korišćenjem potvrde sankcioniše se u skladu sa zakonom.

ИЗВОРpalilula.org.rs
Претходни текстGde preuzeti dezinfekciona sredstva za dezinfekciju zgrada
Следећи текстDirektno emitovanje pozorišnih predstava sa repertoara CK „Vlada Divljan“

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

nineteen − 6 =