naočare

Roman koji slavi život – „Slagalica mog života“

„Slagalica mog života“ Lusi Dilon je priča o tome šta zaista znači živeti život punim plućima.

Čitaoci ljubavnih, inspirativnih romana uživaće u ovoj knjizi koja će vas ne samo zabaviti već i promeniti način na koji posmatrate život.

Dok se oporavlja od nedavnog razvoda, Đina Belami odjednom mora da otkrije kako da živi sama. Rešena da krene iz početka ‒ sa svojim odanim hrtom iz azila za pse.  Đina zna da je čekaju drastične promene.

Prvo: da izbaci sve što poseduje, osim sto stvari koje joj najviše znače. Ali šta vredi sačuvati? Pisma jedinog čoveka koga je ikada volela? Uspomenu na oca koga nikada nije upoznala? Ili plavu staklenu vazu u kojoj se savršeno odražava svetlo?

Dok se oslobađa prošlosti, Đina počinje da prihvata ono što joj se dogodilo u životu i shvata da je ponekad jedino rešenje iskoristiti svaku priliku koja nam se pruža. A kad odlučimo da to uradimo… dogodi se čarolija.

knjiga„Slagalica mog života“ je dirljiv roman koji će vas naterati da zajedno sa glavnom junakinjom Đinom preispitate svoje poimanje ljubavi i života. Ne zaboravite papirne maramice. Ova izvanredna knjiga nagrađena je za najbolji roman Udruženja pisaca ljubavnih romana.

Lusi Dilon je rođena u Kambriji, neko vreme je radila u izdavaštvu i sada živi u Herefordširu sa dečkom i njihovim terijerom, blizu velške granice. Napisala je sedam romana smeštenih u Longhemptonu, fiktivnom gradu Midlendsu.

Knjigu „Slagalica mog života“ možete u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Претходни текстU Borči stariji muškarac na silu uvukao devojčicu u kuću
Следећи текст„Bazen“ u Mihaila Šolohova

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

eighteen + 6 =