Uništena pešačka staza

Odugovlačenje sa radovima u Centru 3

Letos je pola Borče raskopano zbog postavljanja nove toplovodne mreže. Cevi su postavljene na vreme, pre početka grejne sezone.

Međutim, prošlo je znatno više od meseca dana od završetka tih radova a Centar 3 je još uvek raskopan i mnogo toga nije vraćeno u prvobitno stanje. Odugovlači se sa radovima a i ono što je urađeno, može se slobodno reći da je samo „otaljano“.

Borčani besni jer radovi kasne

Borčani su s razlogom besni a u prilog tome idu slike i komentari naših sugrađana:

Ovo je samo jedan od primera kako se nakon uvođenja novog toplovoda uništava okolina Centra 3 u Borči. Ovo je nečuveno. Razbucana pešačka staza. Šljunak i pesak rasejani svuda unakolo, po trotoaru, na ulici, po zelenoj površini.. Sa dečjim kolicima ovuda ne može ni da se prođe. Oko dečjeg parkića uništena staza i zelena površina, nabacano kamenje, zemlja i ploče.. ogorčena je Maja.

Poboljšava se grejanje, postavljene su nove cevi, ali se pod tim okrivljem uništavaju trotoari, ivičnjaci, dečji parkići za igru. Kako je moguće da se ivičnjaci koji su bili celi, nakon postavljanja tih istih, lome kako bi se uklopili? Iz kog razloga se „ispravljaju“ krivine kada za tim nema potrebe? Ovo je strašno, reko nam je Vuk.

Radovi kasne više od 2 meseca. Uskoro se očekuje loše vreme, sneg, a delovi gde su postavljane nove cevi još nisu kompletno asfaltirani. I ovaj asfalt koji je postavljen izgleda kao da je nabacan na rupe. Ostaci kamenja i peska su svuda. Neobeležene su rupe.. Zašto? Ko će biti kriv ako se neko povredi? Pita se Mile.

Претходни текстZbog hitnih radova u Bratstva i jedinstva menja se trasa borčanskih linija
Следећи текстJurcao pa upao u rupu na putu u Borči

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

fourteen + fifteen =