Razbijana stakla automobila u Ivana Milutinovića

Naš sugrađanin Mihajlo obavestio nas je da je sinoć neko (opet) u ulici Ivana Milutinovića u Borči razbijao stakla na parkiranim automobilima.

Sinoć je neko u ulici Ivana Milutinovića i u okolnim ulicama opet razbijao šoferke na kolima. Nažalost i moj auto je razbijen, kao i automobili od nekih komšija.

Prvobitno sam pomislio da je možda neki kamen podleteo ispod točka nekog automobila sa Zrenjaninskog puta pa završio na staklu mojih kola koja su bila parkirana u blizini ali onda saznah i da je nekoliko okolnih automobila završilo sa razbijenim staklima te je defenitivno reč o namernoj šteti.

Nadamo se da će počinioc/i biti pronađen/i te ukoliko neka ima bilo kakvu informaciju koja bi pomogla u identifikovanju počinioca molimo da kontaktira policijsku stanicu.

Isti slučaj na istom mestu desio se i u decembru

Podsetićemo da se u decembru 2019. dogodila slična situacija, takođe u ovoj ulici, kada je policija uspela da identifikuje i privede pedesettrogodišnjeg muškarca koji je išao redom i štanglom razbio stakla parkiranih automobila o čemu više možete pročitati klikom na link OVDE.

Претходни текстOd sutra intenzivna akcija suzbijanja komaraca iz vazduha
Следећи текстTamo gde Dunav ljubi nebo (VIDEO)

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

four × 2 =