Serija „Kaljave gume“

Prva epizoda nove serije Kaljave gume prikazna je premijerno sinoć na RTSu. Serija je svrstana u romantičnu komediju. Prati događaje jedne beogradske bake Vesne. Nju glumi naša čuvena Gorica Popović. Baka Vesna posle smrti svog muža (Goran Sultanović) odlazi u Ameriku kod sina i snaje (Bojan Žirović i Jelena Stupljanin).

Glavna glumica uz pomoć komšinice Pati koju igra Aida Turturo poznata iz čuvene serije „Porodica Soprano“, otkriva mogućnost sklapanja poznanstva uz pomoć interneta te tako dolazi u kontakt sa Robertom, koga igra Kris Malki iz “Tvin Piks-a”.

Preporuka
cene stomatolog borca preporuka

Mlađani borčanin Uroš u seriji „Kaljave gume“

Rame uz rame sa ikonama našeg glumišta po prvi put „na filmu“ našli su se mlađana Danica Kostić, kao i naš komšija, Uroš Veljković. Njih dvoje u seriji glume Vesnine unuke.

Ovo je i bio povod da razgovaramo sa ovim jedanaestogodišnjakom iz Borče i evo šta nam je sve rekao..

Uroš Veljković

Uroš ide u peti razred Jovan Ristić u Borči i kaže da je glumom počeo da se bavi sa 6 godina krenuvši u UMS školu za talente.

Glumom sam želeo sa se bavim jer sam hteo da postanem popularan, kao moj deda, dodaje nam uz osmeh.

Iako je ovo prva serija koju je snimio ovo mu ipak nije prvo pojavljivanje na ekranu. Bio je akter u nekoliko reklama, učestvovao je na modnim revijama i uspešan je voditelj Malog dnevnika..

U seriji Kaljave gume igram dečaka Rajana, unuka Gorice Popović koja u seriji igra lik moje baka Vesne. Serija ima 10 epizoda u režiji Miodraga Certica i biće prikazivana subotom i nedeljom od 20č. na RTS1. Serija je i ozbiljna i smešna i pozivam vas da je ispratite do kraja, sigurno se nećete pokajati.

Bio sam vrlo uzbuđen kada smo snimali jer je tu bilo mnogo starijih glumaca koje baš volim i prvi put sam ih video uživo a još sam i glumio sa njima. To je neopisiv doživljaj. Ovo je moja prva ozbiljna uloga. Jedan sam od mlađih u seriji ali ne i najmlađi. Mlađa od mene je Danica koja igra moju sestru Megi, Medison, i koju puno pozdravljam.

Na snimanju mi je teško palo što smo neke scene ponavljali čak i više od 10 puta. Mada, moram priznati da je to u nekim situacijama i bilo vrlo dobro jer kada smo snimali jednu scenu jeo sam sladoled a pošto smo tu scenu ponavljali petnaest puta ja sam tada baš najeo sladoleda jer sam ih pojeo 15..

Na setu mi je najviše pomagala Gorica Popović. Ona mi je ujedno i najbolja i najzanimljivija u seriji, glavna junakinja, moja baka Vesna a ja se ponosim što igram njenog unuka.

Inače moj idol je Vojin Ćetković ali Gorica mi je dosta pomogla da naučim o glumi. Sa njom sam nastavio da se družim i posle serije.

Imao sam čast da upoznam još puno iskusnih glumaca kao sto su Miki Krstić, Bojan Žirović, Tanja Bošković i sve ih puno pozdravljam..

Iskoristio bih priliku, pošto će ovo čitati najviše moji Borčani, da ovim putem pozdravim i moje drugare iz škole, moju razrednu i moju učiteljicu koji su mi, pored moje porodice, takođe bili velika podrška u svemu ovome..

Urošu čestitami i mi i želimo puno uspeha i da ste što pre vidimo na nekoj novoj premijeri..

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

twenty + 11 =