Серија „Kаљаве гуме“

Прва епизода нове серије Kаљаве гуме приказна је премијерно синоћ на РТСу. Серија је сврстана у романтичну комедију. Прати догађаје једне београдске баке Весне. Њу глуми наша чувена Горица Поповић. Бака Весна после смрти свог мужа (Горан Султановић) одлази у Америку код сина и снаје (Бојан Жировић и Јелена Ступљанин).

Главна глумица уз помоћ комшинице Пати коју игра Аида Туртуро позната из чувене серије „Породица Сопрано„, открива могућност склапања познанства уз помоћ интернета те тако долази у контакт са Робертом, кога игра Kрис Малки из “Твин Пикс-а”.

Млађани Борчанин Урош у серији „Kаљаве гуме“

Раме уз раме са иконама нашег глумишта по први пут „на филму“ нашли су се млађана Даница Kостић, као и наш комшија, Урош Вељковић. Њих двоје у серији глуме Веснине унуке.

Ово је и био повод да разговарамо са овим једанаестогодишњаком из Борче и ево шта нам је све рекао.

Урош Вељковић

Урош иде у пети разред ОШ Јован Ристић у Борчи и каже да је глумом почео да се бави са 6 година кренувши у УМС школу за таленте.

Глумом сам желео са се бавим јер сам хтео да постанем популаран, као мој деда, додаје нам уз осмех.

Иако је ово прва серија коју је снимио ово му ипак није прво појављивање на екрану. Био је актер у неколико реклама, учествовао је на модним ревијама и успешан је водитељ Малог дневника..

У серији Kаљаве гуме играм дечака Рајана, унука Горице Поповић која у серији игра лик моје бака Весне. Серија има 10 епизода у режији Миодрага Цертица и биће приказивана суботом и недељом од 20ч. на РТС1. Серија је и озбиљна и смешна и позивам вас да је испратите до краја, сигурно се нећете покајати.

Био сам врло узбуђен када смо снимали јер је ту било много старијих глумаца које баш волим и први пут сам их видео уживо а још сам и глумио са њима. То је неописив доживљај. Ово је моја прва озбиљна улога. Један сам од млађих у серији али не и најмлађи. Млађа од мене је Даница која игра моју сестру Меги, Медисон, и коју пуно поздрављам.

На снимању ми је тешко пало што смо неке сцене понављали чак и више од 10 пута. Мада, морам признати да је то у неким ситуацијама и било врло добро јер када смо снимали једну сцену јео сам сладолед а пошто смо ту сцену понављали петнаест пута ја сам тада баш најео сладоледа јер сам их појео 15..

На сету ми је највише помагала Горица Поповић. Она ми је уједно и најбоља и најзанимљивија у серији, главна јунакиња, моја бака Весна а ја се поносим што играм њеног унука.

Иначе мој идол је Војин Ћетковић али Горица ми је доста помогла да научим о глуми. Са њом сам наставио да се дружим и после серије.

Имао сам част да упознам још пуно искусних глумаца као сто су Мики Kрстић, Бојан Жировић, Тања Бошковић и све их пуно поздрављам..

Искористио бих прилику, пошто ће ово читати највише моји Борчани, да овим путем поздравим и моје другаре из школе, моју разредну и моју учитељицу који су ми, поред моје породице, такође били велика подршка у свему овоме..

Урошу честитами и ми и желимо пуно успеха и да сте што пре видимо на некој новој премијери..

Претходни текстИзмене на траси линија 85 и 96 до краја фебруара 2021.
Следећи текстЗнате ли ко је (шта је) „Ненемуша“? Ево шта нам је све о „Ненемуши“ рекао Лука из Борче!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

14 + 4 =