novogodišnji paketici
escape-room-popust-reklama

Nova godina je i vreme je poklona

Caffe Nautilus i Udruženje osoba sa invaliditetom leve obale Dunava „Novi horizont“, pripremili su 3300 poklona koje Deda Mraz deli danas od 10 do 15č. u Caffe Nautilus u Borči. Ulica Julije Delere 2g.

Paketići se ne prodaju, nego dele. Daca će imati priliku da se slikaju sa Deda Mrazom koji će im deliti poklone iz svoje vreće. Cilj je da tada svako, shodno svojim mogucnosti, donira koliko može u humanitarne svrhe, istakao je organizator i osnivač Udruženja Predrag. Drage komšije ako svako od nas donira samo po 1 evro za poklone doći će se do sume koja je potrebna. Zajedno smo jači.

Preporuka
verde mercato reklama detox popust

Ulica otvorenog srca i naši pokloni

Prošetajte danas sa porodicom i mališanima Borčom. Obiđite Ulicu otvorenog srca i svratite u kafe Nautilus po poklon. Lepo je kada vam neko nešto pokloni. Ali je još veća čar u darivanju i saznanju da ste nekog usrećili.

Zato pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže ovoj lepoj akciji.

Donacije

Svi koji danas ne mogu dođu ovde a žele da duniraju to mogu učiniti uplatom na žiro račun Udruženja građana sa invaliditetom „Novi horizont“. Račun br. 200-2873590101033-70 AD Poštanske štedionice. SVRHA :Uplata novca za operaciju Milice Krstić.

Srećna Nova godina

Ispuni godinu životom, a ne život godinom, ostvari ono što želiš, stekni ono što nemaš i sačuvaj ono što voliš. Srećna vam Nova 2018. godina.

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

18 + six =