Продужени боравак "Мој Дневник"

Мој Дневник
Преливачка 2а
, Борча
Дванаестог октобра 23, Борча
Бранка Радичевића 6, Борча
тел. 061 24 39 290
Радно време: 7 – 18ч.

Мој Дневник је продужени боравак за децу школског узраста (од 1. до 6.разреда). Прилагођен је потребама савремене породице и помаже родитељима да квалитетно организују обавезе и слободно време своје деце.

Актуелно – Припремна настава за осмаке

Ближи се завршни испит! Обезбедите место за ваше дете на време!

Мој Дневник организује припремну наставу за завршни испит из српског језика и математике у малим групама (5 ученика у групи)

Остала су 2 слободна места за нову групу од 4.3.2023.

Проширење капацитета

Због великог интересовања „Мој Дневник“ од септембра 2020. ради на још једној локацији у улици 12.октобра бр.23 код ОШ „Раде Драинац“

Од септембра 2021. Продужени боравак „Мој Дневник“ налази се и на трећој локацији у Борчи, код ОШ „Стеван Сремац“, у улици Бранка Радичевића 6

Активности у боравку

Kроз разноврсне дневне активности, деца се квалитетно припремају за наставу у школи. Раде домаће задатке и уче уз помоћ учитеља са дугогодишњим искуством. У боравку се посебан акценат ставља на израду домаћих задатака, писање састава, анализу лектире, вежбање за контролне задатке и учење градива.

Деца проширују своје знање и стичу ширу општу културу кроз едукативне тематске радионице из области ликовног, музичког, литерарног, сценског стваралаштва, спорта и истраживачких активности.

У боравку се организује и припремна настава за осмаке за полагање Завршног испита у основној школи.

Дневна организација рада боравка „Мој дневник“

Уколико дете иде у школу преподне, Ви га одводите у школу. Ми га узимамо из школе.

Уколико иде поподне у школу, Ви га доводите у боравак а ми га водимо у школу. Из школе га Ви водите кући.

У боравку дете руча, ради домаћи задатак и учи градиво уз помоћ учитеља, има креативну радионицу према програму за тај дан.

Има слободно време за игру у нашем дворишту уз надзор одрасле особе или забавне активности у просторији која је прилагођена за одмор. Kада дођете по дете у боравак оно је завршило све обавезе. Играло се, забавило са другарима, одморило се.

Kонтакт

Продужени боравак за основце „Мој Дневник“
Преливачка 2а, Борча
Дванаестог октобра 23, Борча
Бранка Радичевића 6, Борча
тел. 061 24 39 290
Радно време:
Радним данима од 7 до 18;.
И у току распуста (према прилагођеном програму)

Запратите нас

8,041ФановаЛајкуј
1,792ПратилацаЗапрати
123ПратилацаЗапрати
251ПретплатнициПретплати се

Најчитаније

Parkić u centru 3

Борча је мега насеље

Борча је све више у жижи јавности и по лепом о чему сведочи и овај текст.. Борча, насеље на левој обали Дунава, према последњим подацима има скоро 70.000..

Хуманитарни кутак

Можда ће те занимати

Zvezda kupuje SC Kovilovo

Kovilovo SC
Crvena Zvezda dobija svoj trening centar u Borči U fudbalskom klubu “Crvena zvezda” već neko vreme rade na tome da klub dobije svoj trening centar....

Proglašeno vanredno stanje u Srbiji

Proglašeno vanredno stanje u Republici Srbiji. Štab za vanredne situacije doneo je naredbe u cilju sprečavanja i suzbijanja epidemije prourokovane korona..

Sutra izmene na linijama gradskog prevoza

Gužva u autobusu 85
Zbog 31. beogradskog maratona menja se trasa gradskih linija Povodom održavanja 31. Beogradskog maratona u subotu, 21. aprila od 9 do 16 časova, važiće posebna...