Продужени боравак "Мој Дневник"

Мој Дневник
Преливачка 2а
, Борча
Дванаестог октобра 23, Борча
Бранка Радичевића 6, Борча
тел. 061 24 39 290
Радно време: 7 – 18ч.

Мој Дневник је продужени боравак за децу школског узраста (од 1. до 6.разреда). Прилагођен је потребама савремене породице и помаже родитељима да квалитетно организују обавезе и слободно време своје деце.

Упис ученика

Упис ученика за школску 2021/22. је у току

Обезбедите на време место за ваше дете.

Проширење капацитета

Због великог интересовања „Мој Дневник“ од септембра 2020. ради на још једној локацији у улици 12.октобра бр.23 код ОШ „Раде Драинац“

Од септембра 2021. Продужени боравак „Мој Дневник“ налази се и на трећој локацији у Борчи, код ОШ „Стеван Сремац“, у улици Бранка Радичевића 6

Активности у боравку

Kроз разноврсне дневне активности, деца се квалитетно припремају за наставу у школи. Раде домаће задатке и уче уз помоћ учитеља са дугогодишњим искуством. У боравку се посебан акценат ставља на израду домаћих задатака, писање састава, анализу лектире, вежбање за контролне задатке и учење градива.

Деца проширују своје знање и стичу ширу општу културу кроз едукативне тематске радионице из области ликовног, музичког, литерарног, сценског стваралаштва, спорта и истраживачких активности.

У боравку се организује и припремна настава за осмаке за полагање Завршног испита у основној школи.

Дневна организација рада боравка „Мој дневник“

Уколико дете иде у школу преподне, Ви га одводите у школу. Ми га узимамо из школе.

Уколико иде поподне у школу, Ви га доводите у боравак а ми га водимо у школу. Из школе га Ви водите кући.

У боравку дете руча, ради домаћи задатак и учи градиво уз помоћ учитеља, има креативну радионицу према програму за тај дан.

Има слободно време за игру у нашем дворишту уз надзор одрасле особе или забавне активности у просторији која је прилагођена за одмор. Kада дођете по дете у боравак оно је завршило све обавезе. Играло се, забавило са другарима, одморило се.

Kонтакт

Продужени боравак за основце „Мој Дневник“
Преливачка 2а, Борча
Дванаестог октобра 23, Борча
Бранка Радичевића 6, Борча
тел. 061 24 39 290
Радно време:
Радним данима од 7 до 18;.
И у току распуста (према прилагођеном програму)

Запратите нас

8,041ФановаЛајкуј
1,792ПратилацаЗапрати
123ПратилацаЗапрати
251ПретплатнициПретплати се

Најчитаније

Parkić u centru 3

Борча је мега насеље

Борча је све више у жижи јавности и по лепом о чему сведочи и овај текст.. Борча, насеље на левој обали Дунава, према последњим подацима има скоро 70.000..

Хуманитарни кутак

Можда ће те занимати

Како вам се чини реконструкција центра 3?

Радови у центру 3 постали предмет главне расправе међу суграђанима.. Једнима је то све у реду док су други огорчени. Преносимо вам коментара наших суграђана

Apel za pomoć Petrovićima! Sve izgorelo u požaru! (Foto)

Izgorela kuća
U požaru koji se desio juče u Jabučkom ritu izgorela je kuća porodice Petrović.. Pričinjena je velika materijalna šteta i nestao je krov nad glavom ove..

Мурал пријатељства на згради у Борчи

Мурал пријатељства од пре неколико дана краси једну зграду у Борчи. Посвећен је деци, подршци између вршњака, пријатељству и заједништву..